1911 Cinquestelle ontwerpt de retro voetbalschoen van dit moment!

1911 Cinquestelle

1911 Cinquestelle is een Italiaanse producent van uitsluitend handgemaakte lederen voetbalschoenen. Door de oprichting in 1911, heeft Cinquestelle al meer dan 100 jaar ervaring en is daarmee één van de oudste voetbalschoenen producent. Naast de voetbalschoenen van het eigen merk, produceren ze ook voor andere grote merken en spelers. Onder andere Klinssmann, Cruijff en Van Basten speelde op voetbalschoenen die geproduceerd waren door Cinquestelle.

Cobra

Één van de nieuwste juweeltjes van het Italiaanse merk is de Cobra. Deze zwart kalfslederen voetbalschoen is afgewerkt met slangenleer. Hierdoor heeft deze schoen de perfecte pasvorm en vormt hij volledig rondom je voet. Je houdt daarnaast meer grip tijdens het dribbelen en zal je passing preciezer worden. Ideaal voor de type “Pirlo’s” onder ons.

De schoen is naast de standaard noppen variant ook verkrijgbaar in een pinnen variant. De draaipinnen zijn te vervangen en daardoor kan jij deze zwarte parels ook dragen op een drassig veld of bij slechte weersomstandigheden. Je hoeft dus nooit meer te kiezen tussen je kicksen. Één paar Cobra’s is genoeg!

Zwart voetbalschoenen

Waar de afgelopen jaren de voetbalschoenen in de gekste kleurenvarianten populair waren, daar maken de zwarte voetbalschoenen dit seizoen hun come-back. De grote sportmerken presenteerde allemaal een collectie waarin hun modellen volledig zwart waren. 1911 Cinquestelle heeft nooit mee gewerkt aan de kleuren varianten en daar stonden de zwarte kicksen altijd al centraal. En met succes, want de schoenen zijn op dit moment weer volledig in de mode! En zeg nou zelf, wat is nou mooier dan een paar echte handgemaakte, kalfslederen, zwarte voetbalschoenen?

SD Sportswear

In Nederland wordt deze exclusieve voetbalschoen niet overal aangeboden. Één van de weinige aanbieders in Nederland is SD Sportswear. Het bedrijf dat dé importeur in Nederland is voor merken als Acerbis en 1911 Cinquestelle biedt de schoenen aan op de website. Klik hier en check welke gruwelijke voetbalschoenen het Italiaanse merk nog meer in haar collectie heeft!

Exclusief

Daarnaast heeft SD Sportswear voor de cobra een exclusieve schoenendoos ontworpen in de Italiaanse style. Bij het bestellen van de cobra ontvang je de schoenen in een doos die dezelfde style heeft als de voetbalschoenen. Daarmee weet het bedrijf dat stukje Italiaanse gevoel voor mode prima te vertalen naar haar producten.

cinquestelle-schoen-doos

Shop The Look

Shop de Written in the Stars voetbalschoenen en nog veel meer in onze Shop The Look! Klik op de afbeeldingen voor meer!

nike-written-in-the-stars nike-lock-in-the-loose

adidas-ocean-storm adidas-ocean-storm-ace

– What Players Wear –

Delen:
Tagged , ,