Adidas lanceert de Mo Salah “100 Million Strong” video

Adidas

Adidas heeft om Mo Salah ter ere een prachtige video gelanceerd. In de video is er speciale aandacht voor de penalty van King Salah tegen Congo, waarmee hij zijn land naar het WK schoot. De video genaamd “100 Million Strong”, bezorgt je werkelijk kippenvel. De titel 100 Million Strong, doelt op de 100 miljoen Egyptenaren die vertrouwen op de magie van Mo Salah gedurende het WK. Helaas heeft Salah het vertrouwen tot nu toe nog niet terug kunnen betalen.

Egypte

Egypte dat in de eerste wedstrijd zonder King Salah in de 89ste minuut verloor van Urugay, ging van de week wederom onderuit. Dit keer met Salah in de basis, werd er 3-1 verloren van Rusland en daarmee wordt het halen van de knock-out fase een helse klus. De Egyptenaren hebben er natuurlijk nog vertrouwen in en hopen nu op de magie van “hun koning”.

Adidas X 18+

Speciaal voor het WK 2018 in Rusland heeft Adidas de X 18+ voetbalschoenen in het lichtblauw met geel gelanceerd. Deze opvallende kicksen moeten ervoor zorgen dat Salah de laatste wedstrijd gaat vlammen en hij Egypte een ronde veder schiet. Benieuwd naar de Adidas X 18+? Klik dan hier en lees alles over deze schoen!

adidas-x-mo-salah-100-boots

Mo Salah

Wij schreven al eerder over de jeugd van Mo Salah. Die was namelijk niet makkelijk en hij had er veel voor over om te slagen in de voetballerij. Lees hier alles over de jeugd van Salah en zijn fantastische persoonlijkheid.


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,