FC Kruisband geeft de benodige informatie en steun voor elke kruisband patiënt

FC Barcelona

FC Kruisband

Het is alom bekend dat de kruisband blessure één van de meest gevreesde blessures is onder topsporters en natuurlijk ook voetballers. De blessure die binnen een paar seconde ervoor kan zorgen dat jouw carrière over is, zorgt voor een revalidatie van 9 tot 12 maanden. Ondanks dat het een bekende blessure is, blijkt er niet zo veel informatie bekend te zijn over het revalidatie proces en de keuze in de juiste specialiteiten. Dit ervaarde Jeroen van de Camp ook. Jeroen heeft maar liefst drie keer voorste kruisband letsel gehad. Nadat hij niet de gewilde informatie kon vinden over de blessure, revalidatie en zijn ervaringen kon delen met andere kruisband patiënten, besloot hij dit zelf te realiseren door middel van de website FC Kruisband. Een succes!

A post shared by FC Kruisband (@fckruisband) on

Informatie en keuzes

Wat vooral belangrijk was voor Van de Camp, was dat er een site kwam met toegankelijke informatie. Er komt veel informatie op je af en aan de hand van de informatie moet je belangrijke keuzes maken. Daardoor is het van groot belang dat je de informatie voor iedereen te begrijpen is. Ook het maken van de juiste keuzes is belangrijk voor je herstel. Welke specialist kies jij voor de operatie en voor de revalidatie? Op FC Kruisband vind je deze informatie en de ervaringen van andere kruisband patiënten.

Revalidatie shirt

Het revalidatie shirt is een iconisch trainingsshirt. Dit shirt moet jou energie en kracht geven om tijdens het revalidatieproces positief te blijven en voor een volledige comeback te gaan. Dit shirt laat zien dat jij onderdeel uitmaakt van “de FC Kruisband familie”. Een geniaal initiatief!

A post shared by FC Kruisband (@fckruisband) on

Profs

Verschillende profs hebben steun gevonden tijdens het herstelproces bij FC Kruisband. Wat te denken van Ron Vlaar, FC Utrecht speler Jeff Hardeveld, Zwollenaar Mustafa Saymak en nog veel meer. Deze profs kunnen door hun ervaringen jouw helpen bij de revalidatie. Dus wacht niet en check hier snel www.fckruisband.nl! En uiteraard in het geval dat, een voorspoedig herstel gewenst!

Webshop Shop The Look 

Check de nieuwste collecties van merken als BALR., Kenzo, The North Face en nog veel meer in onze Webshop Shop The Look! Klik hier op de link, of op de afbeeldingen hieronder voor meer!

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,