FEBO brengt een nieuwe kledinglijn op de markt

FEBO

Vorig bracht de FEBO ter ere van het 75 jarige bestaan al een kledinglijn en slippers op de markt. Nu een jaar later krijgt dat een vervolg met opnieuw een kledinglijn. Om precies te zijn een “festival kledinglijn”.

Festivallijn

De roodwitte snackshirts en een buiktasje zijn ontworpen voor het festivalseizoen. Boegbeelden van de kledinglijn zijn snackliefhebbers Dikke Dennis en Rapper Donnie, beter bekend als Maradonnie. De tweede kledinglijn dus alweer van de snackbar.

febo-maradonnie-festival-lijn

,De Febo Snackslippers vlogen vorig jaar als hete kroketten over de toonbank”, aldus Febodirecteur Dennis de Borst. Ze waren vorig jaar al snel uitverkocht. ,,Voor pro-snackers die hebben misgegrepen komen we daarom met een nieuwe lijn.”

Dit keer bestaat de collectie uit een rood, grijs en een wit ‘snackshirt’ en een rode ‘fannypack’ – het buiktasje dat vooral in de jaren ’90 populair was, en dat tegenwoordig schuin over het lichaam wordt gedragen. De webwinkel raakte rond de lancering door het grote bezoekersaantal overbelast.

Festival

Wij zijn benieuwd wie er dit festivalseizoen op pad gaat in zijn FEBO outfit. Wel moeten wij toegeven dat het echte must-have items zijn. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat ook de kledinglijn binnen no time zal zijn uitverkocht, maar we zullen het zien!

febo-festival-kleding

Gebroeders De Jong

Profvoetballers en mode zijn een prima combinatie en lanceren ook regelmatig een eigen kledinglijn. Onlangs lanceerde Siem en Luuk de Jong nog hun label. Lees hier alles over het label van de gebroeders De Jong.


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,