Voor welke voetbalgame kies jij dit seizoen?

Voetbalgame

Het is weer de tijd van het jaar dat de voetbalgame wordt uitgebracht. Als voetballiefhebber heb je dan twee keuzes: PES of FIFA. Het is hetzelfde als fan zijn van een club. Of je bent voor de ene of voor de andere, maar je kan nooit twee clubs supporten. Dit geldt hetzelfde bij de voetbalgames, of je kiest voor PES of voor FIFA, maar je kan niet van allebei de spellen fan zijn. Rond september worden er dan altijd vele discussie gevoerd tussen de fans van beide kampen. Het onderwerp is duidelijk, wat maakt “hun game” beter dan de concurrent. Wij van Football-Lifestyle gingen daarom de spellen vergelijken en waren benieuwd naar de verschillen, maar ook de overeenkomsten

FIFA

FIFA heeft dit seizoen sinds een lange tijd voor een andere speler op de cover gekozen. Niemand minder dan Cristiano Ronaldo pronkt op de voorzijde van de game. Daarnaast zegt EA sports de graphics veder te hebben ontwikkeld en ook zijn er verschillende gamplays uitgebreid.

PES

Bij PES pronkt er een speler van de andere Spaanse grootmacht op de voorzijde. Luis Suarez is dit jaar de gelukkige en mag een seizoen lang naar zichzelf kijken wanneer hij een potje PES gaat spelen. Daarnaast heeft PES net als FIFA een ontwikkeling gemaakt in de graphics. De gezichten zijn realistischer dan ooit volgens ontwikkelaar Konami. Ook de looplijnen en het bewegen van de spelers is volgens de ontwikkelaars veel realistischer dan van de concurrent. Een nadeel van PES blijft alleen dat ze geen rechten hebben van alle Europese competities en clubs.

Graphics

Wij kunnen natuurlijk wel beschrijven van de nieuwste technieken en toevoegingen aan beide games zijn. Maar onderstaande video laat duidelijk zien wat de verschillen zijn tussen beide games. Heb jij na het zien van de video je keuze kunnen maken? Wij zijn benieuwd!

Shop The Look

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , , ,