Mauro Icardi maakt zijn 100ste Seria A goal op gruwelijke kicksen

Mauro Icardi

Het was een memorabele zondag voor Mauro Icardi toen hij in stijl lid werd van de Serie A 100. De Argentijn wisselde voor de rust van schoeisel en droeg een op maat gemaakte Nike Hypervenom, in de 0-5 gewonnen wedstrijd in en tegen Sampdoria, om zijn 100ste doelpunt te vieren!

mauro-icardi-nike-hypervenom

Nike Hypervenom

Icardi begon de wedstrijd op 99 doelpunten. Maar in de eerste helft wist de aanvoerder van Inter al een hattrick op zijn naam te zetten en dus de magische grens van 100 Serie A doelpunten te doorbreken.  In plaats van te wachten om zijn in zijn volgende wedstrijd te vieren, schakelde Icardi in de rust over naar de voor hem speciaal ontworpen Hypervenoms, om in de tweede helft ook nog even zijn 103e Serie A doelpunt te scoren!

icardi-nike-hypervenom

Het feit dat Icardi het aangepaste ontwerp op stand-by had staan voor het geval hij vóór de rust zijn 100e doelpunt noteerde, toont van enorm veel zelfvertrouwen. Zijn hattrick uit de eerste helft die hij binnen 14 minuten wist te scoren, inclusief een prachtige hakbal, werd nog gescoord op de ‘Fast AF’-kleur van de Nike Hypervenom 3. Icardi’s vierde en laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord met de zwart- blauw Inter Milan gekleurde voetbalschoen. Op de schoen was het getal 100 afgebeeld en MI9, wat natuurlijk staat voor Mauro Icardi 9. Een gruwelijk ontwerp!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,