De reden waarom N’Golo Kanté nog steeds in een Mini rijdt

N’Golo Kanté

N’Golo Kanté brak in het kampioensjaar van Leicester City definitief door. Sindsdien wordt Kanté gezien als één van de beste verdedigende middenvelders van de wereld. In 2016 tekende Kanté een 5-jarig contract bij Chelsea, dat 36 miljoen euro voor hem betaalde. Rede genoeg om jezelf te trakteren op een nieuwe sportwagen zou je denken, maar niets is minder waar. Kanté komt namelijk elke dag nog trouw met zijn geliefde Mini Cooper naar Chelsea toe. En de reden dat hij nog steeds in zijn Mini Cooper rijdt is prachtig!

n'golo-kante-chelsea-fc-mini-cooper-crash

Mini Cooper

Terwijl zijn teamgenoten een Maserati, Ferrari of Lamborghini parkeren bij het trainingscomplex, daar parkeert N’Golo Kanté een Mini Cooper. De reden waarom Kanté zo trouw is aan zijn Mini Cooper komt voort uit zijn Leicester City tijd. Toen hij in 2015 zijn eerste contract tekende bij “The Foxes”, had hij nog geen auto. Hij kreeg een Mini Cooper om zichzelf te vervoeren. Dat waardeerde hij zo, dat hij besloot om zelfs na zijn transfer de Mini Cooper niet te verkopen. Een prachtige gedachte en een bewijs dat er nog steeds profvoetballers zijn die waarde hechten aan hun bezittingen en niet vergeten waar ze vandaan komen.

Ongeluk

Onlangs leek het erop dat hij toch afscheid moest nemen van zijn Mini Cooper. Na een auto-ongeluk liep de Mini flink wat schade op. Toch was dit geen reden voor de Fransman om zijn Cooper in te ruilen. In tegendeel zelfs, want hij kwam vanaf dat moment “gewoon” in zijn beschadigde Mini Cooper naar de club toe! Wat een held!

n'golo-kante-chelsea-mini-cooper-crash

Messi

Om de reden waarom Kanté nog steeds in zijn Mini Cooper rijdt, namelijk dat je nooit moet vergeten waar je vandaan komt, heeft Manchester United een foto op het trainingscomplex hangen van Messi. Benieuwd wat de gedachte is achter de foto van Messi bij United? Klik hier en lees het gehele verhaal!


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,