De revolutionaire Nike Mercurial Flylite Superlock scheenbeschermers

Scheenbeschermers

Na de lancering van de revolutionaire Mercurial Elite Touch Keepershandschoenen, gaat Nike vrolijk veder met de lancering van revolutionaire producten. Dit keer zijn de scheenbeschermers aan de beurt. De nieuwe Nike Mercurial Flylite Superlock moeten namelijk gaan zorgen dat de grootste ergernis van voetballers betreft de scheenbeschermers verleden tijd is!

Tegenwoordig zijn er tal van scheenbeschermers op de markt. Toch is er een trend te zien onder de scheenbeschermers. Want waar vroeger iedereen een beschermer had met een enkelband, zijn dergelijke modellen tegenwoordig nog maar weinig te zien. Het zit niet comfortabel en dus wordt er steeds vaker voor de losse scheenbeschermer gekozen. Door middel van tape of underwrap wordt de losse beschermer op de juiste plek gehouden, maar Nike denkt hier eindelijk een oplossing voor te hebben met de nieuwe Mercurial FLylite Superlock Shin Guards!

Nike Mercurial Flylite Superlock

Deze revolutionaire scheenbeschermers hebben over de gehele voorkant kleine spikes zitten, die gaan vastzitten aan de binnenkant van je kousen. Dit moet ervoor zorgen dat je scheenbeschermers 90 minuten lang op dezelfde plek blijven zitten. Dus gedurende de hele wedstrijd je sokken optrekken en je scheenbeschermers op je plek houden, lijkt verleden tijd! Wel moeten we nog even wachten op dit nieuwste model, volgens de laatste berichtgeving liggen de Mercurial Flylite Superlocks vanaf dit najaar in de winkels. Maar hopelijk released Nike de scheenbeschermers nog voor het begin van het nieuwe seizoen.

MECURIAL_FLY_LITE_SUPERLOCK_SHINGUARD-Nike-2

MECURIAL_FLY_LITE_SUPERLOCK_SHINGUARD-Nike-1

Voetbalshop

We moesten er even op wachten, maar eindelijk zijn de scheenbeschermers dan verkrijgbaar! Nog net op tijd voor het nieuwe seizoen, zijn de scheendekkers te bestellen bij de online voetbalspeciaalzaak van Nederland, Voetbalshop. Klik hier en bestel jouw revolutionaire scheenbeschermers!

Nike Mercurial Touch Elite

Eerder lanceerde Nike al de revolutionaire Mercurial Touch Elite keeperhandschoenen. Wij hebben deze handshcoenen van de toekomst getest. Lees onze bevindingen in onze review hier!


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,