Puma lanceert 10 identieke uittenues voor WK deelnemers

Puma

Iedere fan kijkt er natuurlijk naar uit: De tenues waar “hun” land in zal spelen op het eindtoernooi. Je hoopt op een gruwelijk tenue waar je eigenlijk al 1-0 mee voor staat, voordat de wedstrijd is begonnen. Bij Puma dachten ze hier helaas net iets anders over en vonden ze het een gruwelijk idee om elke “Puma Land” met hetzelfde uittenue te laten spelen.

WK 2018

De ontwerpers van Puma vonden het wel een keer mooi geweest lijkt het. Want alle uitshirts zijn namelijk identiek aan elkaar. De witte shirts zullen door de alle landen met Puma op de borst worden gedragen, wanneer zij het uitspelende team zijn. Een flinke domper voor de fans van Uruguay, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Tsjechië, Servië, Kameroen, Ivoorkust, Ghana en Senegal denken wij.

puma-wk-2018-uitshirts

20 Maart

Mocht je de witte shirts wel gruwelijk vinden en dat snappen wij, want over het algemeen zijn witte shirts één van de mooiste voetbalshirts, dan kan jij je favoriete landen shirt vanaf 20 maart bemachtigen! Er zal dus veel wit te zien zijn op het WK in Rusland van aankomende zomer!

Webshop Shop The Look 

Check de nieuwste collecties van merken als BALR., The North Face en nog veel meer in onze Webshop Shop The Look! Klik hier op de link, of op de afbeeldingen hieronder voor meer!

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,