The North Face presenteert de ene na de andere vette collectie!

Sale is gestart bij Score: tot wel 50% korting op topmerken!

The North Face

The North Face is van oorsprong een merk voor de avonturiers onder ons. Het buitensport merk richt zich op de ideale kleding voor een buitenactiviteit. De kleding is niet alleen waterafstotend, maar ook warm en stoer. Dit is niet onopgemerkt gebleven. Langzamerhand werd het merk populairder onder de voetbalsupporters. Niet alleen omdat het je warm en droog houdt, maar ook door de kleuren en modellen. Vaak werkt The North Face met onopvallende kleuren en hoge kragen in combinatie met een capuchon. Ideaal voor de voetbalsupporter die onopvallend wil blijven op een wedstrijddag.

the-north-face-rainjacket-black

Streetwear outfit

De kenmerken van de kleding die wij zojuist hebben opgesomd, zijn allemaal ideaal voor een vette streetwear outfit. Het merk is daardoor van buitensport merk in een paar jaar tijd veranderd tot een echt fashion merk. Inmiddels ligt het merk dan ook niet meer alleen bij de buitensport winkels, maar is het te koop bij de meeste modewinkels.

the-north-face-shirt-grey-back

De jassen hebben we al behandeld, maar de polo’s en de t-shirts geven jou dezelfde stoere look. Doordat het slim-fit modellen zijn, zitten ze strak om je lichaam. Het logo van het Amerikaanse merk staat op de borst of op de rug. Dus juist door het simpel te houden, onderscheiden de producten zich van de rest!

Modetrend

Zoals eerder gezegd is het merk aan een enorme opkomst bezig binnen de modewereld. Het merk is razend populair en je ziet het dan ook veel op straat. Wij hebben een deel van de collectie opgenomen in onze Shop The Look!

Shop The Look

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,