Top 5 Succes Merken Profvoetballer

Football LifestyleUncategorized

Top 5 Succes Merken Profvoetballer

0 Comments

1. Cristiano Ronaldo – CR7

  • Merken & Invloed: Lancering van zijn eigen kledinglijn, CR7, inclusief ondergoed, schoenen, en parfums. Zijn sociale media aanwezigheid is enorm, waardoor hij een van de meest marktwaardige atleten ter wereld is.
Cristiano Ronaldo - CR7

2. Lionel Messi – Messi

  • Humanitaire Inzet: Naast sponsordeals met Adidas en andere grote merken, focust Messi op zijn stichting die kinderen wereldwijd ondersteunt. Zijn persoonlijke merk weerspiegelt zijn toewijding aan het helpen van anderen.
Lionel Messi

3. Neymar Jr. – NJR

  • Unieke Partnerschappen: Neymar’s collaboraties met merken als Puma en Red Bull tonen zijn veelzijdigheid buiten het voetbal. Hij heeft een sterke aanwezigheid in de mode- en entertainmentindustrie.
Neymar Jr. - NJR

4. Zlatan Ibrahimović – A-Z

  • Diversificatie: Zlatan lanceerde zijn eigen sportkledingmerk, A-Z, en is betrokken bij diverse andere ondernemingen. Zijn merk staat bekend om zijn zelfvertrouwen en unieke persoonlijkheid.
Zlatan Ibrahimović - A-Z

5. David Beckham – DB

  • Lange-termijn Legacy: Beckham’s overstap naar model en ondernemer met investeringen in voetbalclubs, parfums, en kledinglijnen toont zijn succes in het bouwen van een duurzaam merk na zijn voetbalcarrière.
David Beckham - DB