Voor welke voetbalschoenen kies jij dit seizoen?

Sale is gestart bij Score: tot wel 50% korting op topmerken!

Voetbalschoenen

Het is altijd hét moment van de eerste training; Welke voetbalschoenen heeft iedereen gekocht? De ene speler kiest altijd voor dezelfde en voor de andere kan het niet gek genoeg. Dit weten de grote sprotmerken ook en daarom brengen zijn verschillende collectie zo vlak voor het seizoen op de markt. Rede voor ons om te kijken wat dé kicksen van dit moment zijn!

Nike

Nike heeft dit seizoen gekozen voor de kleuren geel-zwart. De vier modellen die Nike in haar collectie heeft zijn alle in de geel met zwarte kleuren te krijgen. Naast de geel zwarte exemplaren, heeft het Amerikaanse sportmerk ook gehele zwarte varianten van de modellen uitgebracht. Daarmee vallen de schoenen minder op dan de jaren hiervoor, toen er werd gekozen voor de felste kleurcombinaties.

nike-lock-in-the-loose

De Mercurial is dit seizoen weer één van de modellen van Nike. Waar voorheen de Mercurial nog niet het sokje had, is dat dit seizoen anders. Ook dit model moet eraan geloven en is vanaf dit seizoen alleen nog maar te verkrijgen met een sokje. Voor de rest is de schoen weer hartstikke licht en heeft Nike de laatste technologieën weer toegepast. Al met al een vette schoen!

Naast de geel-zwarte modellen, heeft Nike één uitzondering gemaakt. Namelijk voor niemand minder dan Neymar JR. De Braziliaan die een droomtransfer verdiende naar PSG kan daar gaan spelen op zijn eigen ontworpen schoenen. De schoen zit bomvol details over de Braziliaan. Zo staat de datum van zijn debuut, zijn eerste goal en de Champions League overwinning vermeld op de schoen.

nike-written-in-the-stars

Adidas

Adidas heeft net als Nike wederom vier modellen in haar collectie. Waar Nike voor geel-zwart heeft gekozen, is Adidas meer richting de ocean blue en neon green/yellow kant opgegaan. De modellen zijn ten opzichte van vorige seizoen weer voorzien van de nieuwste technologie en dit is volgens het Duitse merk te merken in comfort en gewicht. Net als de Amerikaanse broer heeft ook Adidas voor een gehele zwarte variant gekozen bij elk model. Daarmee komt de zwarte schoen weer helemaal terug!

adidas-ocean-storm-ace

Waar Nike in samenwerking met Neymar een schoen heeft ontworpen, daar ging Adidas met Messi de samenwerking aan. De Nemeziz is de vervanger van de “Messi” van voorgaande jaren en Messi heeft dan ook een eigen zwart-witte variant van het model gekregen. Een vette schoen die er kunstig uitziet door de strepen en de patroon van de schoen. 

adidas-ocean-storm

1911 Cinquestelle

Eerder meldde wij al dat de zwarte schoen weer helemaal terug is en wat is nou mooier om op een paar echte met de handgemaakte zwarte voetbalschoenen te spelen. Het Italiaanse merk 1911 Cinquestelle maakt die gedachte realiseerbaar. De met de handgemaakte kalfslederen schoen, is afgewerkt met slangenleer en daardoor zal de schoen als een pantoffel om je voet gaan zitten. Deze retro schoenen zijn al meer dan 100 jaar een begrip in de voetbalwereld en onder andere Cruijff, Van Basten en Kliensmann speelden op schoenen van Cinquestelle.

Uiteraard hebben wij alle modellen van Nike en Adidas in onze Shop The Look. Voor de kicksen van 1911 Cinquestelle, adviseren wij je om de site van SDsportswear.nl te bezoeken! Wij wensen jullie in ieder geval een goed seizoen toe!

Shop The Look 

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , , ,