De voetbalslippers zijn dé modetrend voor zomer 2019!

Ajax uitshirt 2015/16

Voetbalslippers

Elke voetballer heeft er een paar in zijn voetbaltas zitten: De voetbalslippers. Het zijn de slippers die elke voetballer draagt voor de wedstrijd en na de wedstrijd. De slippers lopen heerlijk en met je sokken al aan zijn dit de perfecte stappers voor en na de wedstrijd. Voetballers onderling snappen precies wat er zo “chill” is aan de slippers, niet-voetballers vinden het vaak er niet uit zien en noemen het een campingoutfit. Maar dat was tot voor kort. Want sinds vorige zomer zijn de slipper met sokken een modetrend en dat geldt ook voor de zomer van 2019!

Modetrend

Een paar witte sportsokken met de bekende slippers zijn de trend van 2019. Wanneer je door de stad loopt is het vanzelfsprekend dat je op dit moment verschillende mensen tegenkomt die de “campingoutfit” dragen. Het zijn vooral de Adidas Orginals en de Nike slippers die je voorbij ziet komen, maar dat zijn zeker niet de enige merken die op de trend inspelen. adidas-slipper-mode-hype-trend

Verschillende Modemerken als Gucci, Louis Vuitton en Balr. hebben ook een eigen slipper uitgebracht. Daardoor kan je kiezen voor een echte designer slipper of gewoon een paar van één van de sportmerken. Je hebt in ieder geval genoeg keus. Want waar ze voorheen vaak in het zwart, blauw en rood werden uitgebracht, zijn ze tegenwoordig te koop in alle kleuren en maten. Je kunt dus de perfecte slipper uitzoeken die volledig aansluit op jouw (voetbal)outfit. Op deze manier kan jij in de zomerstop als voetballer gewoon jouw favoriete outfit aan en ben je nog hip ook! Want eerlijk is eerlijk, de ouderwetse voetbalslipper met sokken zit altijd vertrouwd en lekker. En daarnaast kan je ze alvast inlopen voor het nieuwe seizoen!

Voetbalshirts

Naast de voetbalslippers is er ook een andere voetbal modetrend. Namelijk de voetbalshirts! Lees hier het artikel over de voetbalshirts die deze zomer in de mode zijn!


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , , , ,