Samenwerking

Samenwerking

Heeft u een vet merk? Of een bedrijf dat de nodige promotie binnen de voetbalwereld kan gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken in overleg met u een positief en voetbalgericht artikel, waarin de werkzaamheden van uw merk, bedrijf of organisatie duidelijk en op een leuke manier wordt vertaald. Dit alles gebeurt uiteraard in overleg en is ten aller tijden met de volledige inspraak van de opdrachtgever.

Het resultaat van een samenwerking? Is een positief artikel waarbij u een gericht en een groot publiek bereikt. De naam van het merk/bedrijf zal een positieve naam in de voetbalwereld krijgen door het aantal mensen dat wij weten te bereiken. Wil je slechts één artikel, of meerdere? Gesponsord of niet? Alles is uiteraard mogelijk!

Verschillende merken gingen je reeds al voor! Neem een kijkje op onze Facebook en Instagram voor de meest recente artikelen die wij in opdracht hebben geschreven en laat je verassen door het het grote bereik van de posts! Uiteraard staan alle artikelen die wij hebben geschreven op onze Blog pagina en zo blijft jouw artikel ten aller tijden online staan en hierdoor leesbaar voor uw klanten & fans!

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd in een leuke samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op en laten we samen de wedstrijd aan gaan!

E-mail: danny-zwager@hotmail.com

Mobiel: 06-28576610

football-lifestyle-logo-wit

– What Playeers Wear –

Delen: