Adverteren

FC Barcelona

Adverteren

Heeft u een merk dat voetbal gerelateerd is? Of een bedrijf dat de nodige promotie binnen de voetbalwereld kan gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken in overleg met u een positief en voetbalgericht artikel, waarin de werkzaamheden van uw merk, bedrijf of organisatie duidelijk en op een leuke manier wordt vertaald. Dit alles gebeurt uiteraard in overleg en is ten aller tijden met de volledige inspraak van de opdrachtgever.

Wat is het resultaat van een advertentie? Dat is een positief artikel waarbij u een gericht en een groot publiek bereikt. De naam van het merk/bedrijf zal een positieve naam in de voetbalwereld krijgen door het aantal mensen dat wij weten te bereiken. Wil je slechts één artikel, of meerdere? Gesponsord of niet? Alles is uiteraard mogelijk!

Verschillende merken gingen je reeds al voor. Neem een kijkje op onze Facebook en Instagram voor de meest recente artikelen die wij in opdracht hebben geschreven en laat je verassen door het het grote bereik van de posts! Uiteraard staan alle artikelen die wij hebben geschreven op onze Blog pagina en zo blijft uw artikel ten aller tijden online staan en hierdoor leesbaar voor uw klanten & fans!

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd in een advertentie en samenwerking emt ons? Neem dan gerust contact met ons op en laten we samen de wedstrijd aan gaan!

E-mail:

  • info@football-lifestyle.nl

Met Sportieve Groet,

Melchior van Ginkel & Danny Zwager

football-lifestyle-logo-wit

– What Players Wear –

Delen: