De 10 mooiste uitspraken van Zlatan Ibrahimovic

De 10 mooiste uitspraken van Zlatan Ibrahimovic

3 oktober 2017 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic kent een prachtige carrière. Hij speelde tot dusver 746 wedstrijden, waarin hij 435 keer scoorde, 179 assists gaf en in totaal 35 keer een prijs omhoog mocht houden. Indrukwekkende cijfers. Maar niet alleen met deze cijfers valt King Zlatan op. Ook met zijn uitspraken en fratsen rondom het veld weet hij geregeld de spotlights op zich te richten. Daarom een overzicht van de 10 mooiste uitspraken van  Zlatan Ibrahimovic.

10 mooiste uitspraken van Zlatan Ibrahimovic

10. Nadat Zweden het WK in Brazilië niet wist te bereiken.

“Eén ding is zeker, zonder mij is er aan een WK niets aan. Dus het is niet de moeite waard om uit te kijken naar het WK.”

9. Voor aanvang van de Play-off wedstrijd Zweden – Portugal vraagt een journalist: Wat zal de wedstrijd gaan beslissen? Het antwoord was geniaal.

Zlatan: ‘Dat weet alleen god.’ Journalist: Dat wordt lastig om aan hem te vragen. Zlatan: ‘Nee hoor, je zit tegenover hem.

8. Zlatan speelde bij FC Barcelona onder Josep Guardiola. De Zweed had een duidelijke mening over hoe de trainer met hem omging.

“Je koopt een Ferrari, maar rijdt ermee al seen Fiat.”

7. Tijdens een persconferentie vroeg een vrouwelijke journalist naar de geruchten dat hij homo zou zijn.

“Kom samen met je zus maar naar mijn huis schatje. Dan zal ik eens laten zien wie homo is.”

6. Een journalist vraagt naar de littekens op zijn gezicht en hoe Zlatan daaraan is gekomen. Het antwoord was hard en direct.

“Ik heb geen idée, moet je maar aan je vrouw vragen.”

5. Na zijn transfer naar PSG is de aanvaller opzoek naar een appartement in Parijs. Er wordt gevraagd hoe de zoektocht verloopt.

“Wanneer we niet een geschikt appartement zullen vinden, dan koop ik het hotel waar we op dit moment in verblijven.”

4. Mevrouw Ibrahimovic was jarig en een journalist was benieuw welk cadeau King Zlatan zijn liefje had gegeven.

“Ik heb mijn vrouw niks gegeven voor haar verjaardag. Ze heeft Zlatan al.”

3. Zlatan geeft antwoord op een vraag betreft legendes. Zijn antwoord is simple en typisch Zlatan.

“Vaak wordt er gezegd dat je geen legende kan worden voor je dood. Dat geldt niet voor mij. Ik ben een levende legende.”

2. De 36-jarige aanvaller is geblesseerd en een journalist vraagt hoe het team dit kan oopvangen. Het antwoord is wederom simpel.

“Een geblesseerde Zlatan is een groot probleem voor elk team.”

1. Arsène Wenger nodigde Zlatan een keer uit voor een stage. De 17-jarige Zlatan zag dat alleen niet zo zitten en bedankte vriendelijk.

“Zlatan doet geen auditie.”

Lijstjes

Niuewsgierig naar nog meer lijstjes? In onze “top-lijstjes” categorie vind je de mooiste lijstjes van alles wat met voetbal te maken heeft! Klik hier en ontdek al onze top lijstjes!

Delen: