3 truckjes en tips die helpen tegen koude voeten

Koude voeten

Koning winter doet zijn intrede in Nederland en dat betekent dat de temperaturen flink dalen. Toch moet er wel gewoon gevoetbald worden en dus ben je genoodzaakt om je goed te kleden tegen de kou. Qua kleding moet dat geen probleem zijn, want onlangs schreven wij nog een artikel betreft de 5 voetbalproducten die jou warm de winter door helpen. Maar toch is er altijd een lichaamsdeel die je niet goed genoeg kan weren tegen de kou; namelijk de voeten. Maar ook voor de koude voeten zijn er verschillende truckjes en tips om deze toch warm te houden en wij hebben deze uiteraard voor jou op een rij gezet.

voetbal-afgelast-top-5-alternatieven

1. Boterhamzakjes

Ja je leest het goed, boterhamzakjes inderdaad! Wanneer je deze om je voet trekt met daarover heen je sok, dan heb jij gedurende de training of wedstrijd geen last van koude voeten. Boterhamzakjes isoleren namelijk niet en dit zorgt ervoor dat de warmte wordt vastgehouden met als resultaat warme voeten. Een geniale en goedkope oplossing tegen koude voeten.

2. Witte peper

Wij schreven er al eerder over na aanleiding van een tip van Van Beekum Specerijen. Zij adviseerde ons om witte peper te gebruiken. Je smeert je voeten in met de witte peper en hierdoor zul jij geen last krijgen van koude voeten en blijf je het gevoel houden om die perfecte steek passe te geven. Klik hier en lees het volledige artikel betreft de tip van Van Beekum Specerijen.

3. Uierzalf en Vaseline

De laatste tip die wij hebben is uierzalf en vaseline. Wanneer je jouw voeten insmeert met één van deze middeltjes, dan zul jij merken dat je nooit meer last hebt van koude voeten. En het mooie aan deze tip is dat iedereen wel een teamgenoot heeft die altijd een potje vaseline mee heeft voor zijn wenkbrauwen of knieën. Daarnaast wordt vaseline ook veel gebruikt door keepers. Klik hier en lees waarom keepers gebruik maken van vaseline.

Nike Strike Snood

Ook de neus, oren en nek zijn bij voetbal veel voorkomende lichaamsdelen die snel koud worden. Nike heeft hier de oplossing voor in de vorm van één product, namelijk de Nike Strike Snood. Klik hier en lees alles over de Nike Strike Snood.  

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar trainingen van de beste trainers te wereld, of producten die worden gebruikt in het profvoetbal om de prestaties te verbeteren? Klik hier voor een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,