Active O2 is het perfecte sportdrankje dankzij iets speciaals

Ajax uitshirt 2015/16

Active O2

Iedereen kent natuurlijk de bekende sportdrankjes als AA drink, Extran en een Aquarius, maar sinds enige tijd staat er naast deze drankjes ook een nieuw drankje: Active O2. En dan denk je natuurlijk direct wat Active O2 doet onderscheiden van de andere sportdrankjes en dat is iets speciaals. Aan de dortslesser met een frisse fruitsmaak, die gemaakt is van natuurlijk mineraalwater uit de Alpen is namelijk extra zuurstof toegevoegd. En dan spreekt het natuurlijk voor zich waarom Active O2 dan ook bevorderlijk is op je voetbalprestaties!

Active O2 Voetbal

Instagram

Extra Zuurstof

Bij het drinken van de sportdrank met extra zuurstof, neemt je lichaam dus ook meer zuurstof op in het lichaam. Zuurstof zorgt ervoor dat jouw lichaam sneller herstelt en je dus langer een sportieve inspanning kan leveren. Dit in combinatie met het mineraalwater uit de Alpen zorgt ervoor dat dit sportdrankje bevorderlijk werkt en in tegenstelling tot de andere sportdranken een stuk minder calorieën bevat.

Active O2 Nederland
Football-Lifestyle mag een Active O2 pakket weggeven. Het pakket bestaat uit een Active O2 rugtas, die gevuld is met alle verschillende soorten flesjes Active O2 . Klik hier en check onze Instagram en doe mee!

Jurgen Klop

Jurgen Klopp is zich bewust van het belang van een goede sportdrank, dat hij iemand in dienst heeft genomen die een speciaal Liverpool sportdrankje heeft ontwikkeld. Klik hier en lees alles over dit Liverpool sportdrankje.

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar trainingen van de beste trainers te wereld, of producten die worden gebruikt in het profvoetbal om de prestaties te verbeteren? Klik hier voor een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged