Adidas lanceert het Adidas Archetic Pack

Adidas lanceert het Adidas Archetic Pack

8 januari 2019 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Adidas

Adidas wilde 2019 goed beginnen en heeft dat gedaan met de lancering van het Adidas Archetic Pack. Het is de eerste collectie van het Duitse sportmerk in het nieuwe jaar en het merk gaat vrolijk door met waar ze vorig jaar gebleven zijn, namelijk de lancering van gruwelijke collecties. Het is een donkere collectie, maar elke schoen valt op door details.

Adidas Archetic Pack

Het zijn de bekende modellen die onderdeel uitmaken van het Adidas Archetic Pack. Het is de X, Nemeziz, Predator en de geheel vernieuwde Copa die samen de nieuwe collectie vormen.

X

Deze schoen is geïnspireerd door de koudste gebieden van Antarctica. De zwarte schoen kent “ijs blauwe” details op de hak en de zool. Het is een schoen voor de snelheidsduivels die hun tegenstander omver weten te blazen. Net als zijn voorganger heeft ook deze X 18+ schoen geen veters, maar zit deze door de nieuwste technologieën als een pantoffel om je voet.

adidas-adidas-archetic-pack-x-18-min
Nederlands elftal


[wpb-product-slider product_type=”id” id=”8174,8113,8178,8135,8156,8129,7269,8119″]

Nemziz

De Nemeziz is in tegenstelling tot zijn voorganger alleen veranderd qua kleuren. De voor het grootste gedeelte zwarte schoen kent “ijs blauwe” en “vuur rode” details. Een vette kleurencombinatie. Daarnaast heeft de schoen dezelfde fantastische pasvorm als zijn voorgangers en dit betekent natuurlijk dat de duurste versie weer veterloos is.

adidas-adidas-archetic-nemeziz-18-min

Predator

De Predator 19+ bestaat ook deze keer voornamelijk uit de traditionele Predator kleuren, namelijk zwart en rood. Echter is nu het merendeel van de schoen zwart en kent de schoen alleen een enkele rode details. Daarmee is het een moderne en strakke schoen geworden waarbij de nieuwste technologieën zijn toegepast.

adidas-archetic-pack-adidas-predator-19-min

Copa

Om 2018 op een prachtige manier af te sluiten, lanceerde Adidas de geheel vernieuwde Copa. Het werd een witte variant, maar nu volgt er in het Adidas Archetic Pack ook de zwarte variant. Het is een gehele zwarte schoen en kent een parel-blauw kleurige zool. Een vette nieuwe variant van de Copa!

adidas-copa-archetic-pack-adidas-min

Voetbalshop

Voetbalshop is dé online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft de nieuwste collecties altijd als één van de eerste in haar assortiment. Dat geldt uiteraard ook voor het Adidas Archetic Pack. Klik hier en ontdek de complete collectie bij Voetbalshop.

Stikken

Wist jij dat het stikken van je voetbalschoenen zorgt voor een langere levensduur van je kicksen? Schoenmakerij Wisse Bijman is als één van de weinige in Nederland gespecialiseerd in het stikken van voetbalschoenen. Klik hier en ontdek de voordelen van het stikken!


Webshop

[wpb-product-slider product_type=”id” id=”8193,8113,8101,8176,8109,8099,8156,8135,8103″]

– What Players Wear – 

Delen:

adidas-archetic-pack

8 januari 2019 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

adidas-archetic-pack

adidas-archetic-pack

Delen: