Adidas lanceert de Adidas COPA70 ter ere van de 70ste verjaardag

Adidas lanceert de Adidas COPA70 ter ere van de 70ste verjaardag

9 januari 2019 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Adidas

Wanneer je aan Adidas voetbalschoenen denkt, dan denk jij vrijwel direct aan de Copa Mundial. De klassieker onder de klassiekers wanneer het gaat om voetbalschoenen en vandaag de dag wordt deze iconische schoen nog steeds veel gedragen. Wanneer je als merk zo’n juweeltje in je collectie hebt, dan mag je de 70ste verjaardag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en dat Adidas dan ook zeker niet. Integendeel zelfs, want de 70ste verjaardag wordt gevierd met de lancering van de Adidas COPA70.

adidas-copa70-special
Nederlands elftal


[wpb-product-slider product_type=”id” id=”8174,8113,8178,8135,8156,8129,7269,8119″]

Adidas COPA70

Het hele jaar zullen er speciale COPA’s worden gelanceerd en de COPA70 is daarvan de eerste. De COPA70 is gebaseerd op de oorspronkelijke COPA uit 1982, maar is voorzien van een Primeknit bovenkant met daaronder de nieuwe COPA 19+ zool. Hierdoor worden de nieuwste technologieën op het gebied van voetbalschoenen toegepast op één van de meest klassieke voetbalschoenen ooit.

Primeknit

Primeknit wordt aan de buitenkant van de schoen gebruikt om te laten zien waar adidas vandaag de dag zijn schoenen van maakt. Het leer wordt gebruikt als voering om te laten zien waar het allemaal begon in het voetbal. Er zijn rode studs opgenomen, die verwijzen naar de look die in de jaren zeventig is ontwikkeld, en op de tong van de laars is een origineel bluebird-logo aangebracht. De schoen wordt dan ook verkocht in speciale verpakkingen en kan worden gekocht met de moderne korte veters of de old skool lange veters. Heel vet dus!

adidas-copa-70-jarig

Dybala

Eén Adidas speler zullen wij op de velden mogen aanschouwen met de nieuwste Adidas COPA70, namelijk Juventus aanvallers Paulo Dybala. Dat is natuurlijk niet zo’n rare keuze, wanneer je nagaat dat Dybala het gezicht van de COPA schoen is geworden na de lancering van de nieuwste COPA in december. Nu afwachten voor welke soort veters de Argentijn gaat kiezen.

Archetic Pack

Eerder dit jaar lanceerde Adidas al het Adidas Archetic Pack. Het Pack bevat alle modellen die op dit moment op zijn genomen in de collectie van het Duitse sportmerk, dus inclusief de nieuwste Copa. Klik hier en ontdek het Archetic Pack.

Voetbalshop

Voetbalshop is dé online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft de nieuwste collecties altijd als één van de eerste in haar assortiment. Dat geldt uiteraard ook voor de Adidas voetbalschoenen. Klik hier en ontdek de complete collectie bij Voetbalshop.


Webshop

[wpb-product-slider product_type=”id” id=”8193,8113,8101,8176,8109,8099,8156,8135,8103″]

– What Players Wear – 


Delen: