Adidas en Parley lanceren het 3de shirt van Juventus 2018/2019

Adidas en Parley lanceren het 3de shirt van Juventus 2018/2019

18 juli 2018 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Adidas en Parley

Adidas werkt al enige tijd samen met het goede doel Parley for the Oceans. Parley zet zich in voor een schonere oceaan, door plastic uit de oceaan te verwijderen. Dit plastic wordt gerecycled en gebruikt voor de productie van kleding en schoenen. Op deze manier hebben Adidas en Parley de MLS shirts van vorig seizoen geproduceerd en ontwikkeld en ook lanceerde het Duitse sportmerk in samenwerking met het goede doel sneakers die gemaakt waren van gerecycled oceaanplastic. Het volgende item is het 3de shirt van Juventus voor het nieuwe seizoen!

Juventus 3de shirt

Francesca Venturini, Designer bij adidas zei over het nieuwe 3de shirt: “Het nieuwe Juventus 3de shirt heeft eco-innovatie en een lange levensduur als basisprincipe. Door onze samenwerking met Parley for the Oceans hebben we dit prachtige shirt van Ocean Plastic gemaakt. De donkergrijze tint met gele accenten maakt het tot het ideale shirt om te dragen op het veld of op straat. ”

juventus-parley-adidas-3de-shirt

Nederlands elftal

Parley fort he Oceans

Adidas ondersteunt Parley fort he Oceans in haar eduacatie en communicatieprogramma’s om iedereen bewust te maken van de schade die het plastic aanricht in de oceaan. Dit probeert Parley door middel van haar strategie in de vorm van de drie pijlers; vermijden, onderscheppen en opnieuw ontwerpen, duidelijk te maken. Met de samenwerking van Adidas lukt dat in ieder geval!

Manchester United

Adidas is deze week trouwens op dreef als het gaat om de lancering van shirts. Eerder deze week werd het nieuwe shirt van Manchester United gelanceerd. Het shirt kent een prachtig detail ter ere van het 140 jarige bestaan. Welk detail dat is, dat lees je hier!

Voetbalshop

Wil jij als één van de eerste het nieuwe Juventus 18/19 3de shirt in je bezit hebben? Bestel het shirt dan hier! En ontvang morgen nog dit gruwelijke shirt!


Webshop

[wpb-product-slider product_type=”id” id=”7273,7269,7275,7252,7250,7248,7256,5347,5327,5333,5300,5341″]

– What Players Wear – 

Delen: