Adidas en Parley lanceren het Real Madrid 18/19 3de shirt

Adidas en Parley lanceren het Real Madrid 18/19 3de shirt

6 augustus 2018 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Adidas en Parley

Adidas en Parley werkten al samen voor de shirts van Manchester United en Juventus. Nu komt daar een primeur bij, want niemand minder dat Real Madrid is de volgende club die zal spelen in shirts die geproduceerd zijn van oceaan plastic. Het gaat om het Real Madrid 18/19 3de shirt en naast het materiaal zit er nog een mooie achterliggende gedachte achter het shirt..

Real Madrid 18/19 3de shirt

Het Real Madrid 18/19 3de shirt is zoals gezegd geproduceerd van oceaan plastic. Dit plastic wordt gerecycled en uiteindelijk zo bewerkt, dat het opnieuw gebruikt kan worden. Een prachtig initiatief van zowel de clubs als Adidas, die dit goede doel steunen. Naast het materiaal, heeft het 3de shirt van de Koninklijke ook nog een opvallende kleur gekregen. Het is namelijk een koraalkleur en dient als eerbetoon aan de schoonheid van de oceanen die beschermt dienen te worden. Een prachtige gedachte!

[one_half]4-real-madrid-parley-third-shirt-18-19[/one_half][one_half_last]1-real-madrid-parley-third-shirt-18-19[/one_half_last]

Nederlands elftal

Parley for the Oceans

Parley For The Oceans ” Ocean Plastic Program ‘heeft als doel de plastice vervuiling van de oceanen te beëindigen. Dit gebeurt via de drie pilaren van de Parley A.I.R. Strategie: Avoid(vermijden), Intercept(onderscheppen) en Redesign(opnieuw gebruiken). Het Duitse sportmerk brengt deze fantastische campagne extra onder de aandacht door het verhogen van de bewustzijn in de sportwereld. Want naast de replicashirts van verschillende clubs, heeft Adidas ook al sneakers gelanceerd die zijn geproduceerd van zee afval.

Real Madrid

De Real Madrid-spelers zullen vanavond een exclusief evenement bij Hunters Point in New York bijwonen, waar het nieuwe tenue zal worden onthuld. Daarnaast zal het shirt 7 augustus tegen AS Roma voor het eerst worden gedragen op het veld!

Juventus

Zoals je eerder kon lezen, is ook het 3de shirt van Juventus geproduceerd van plastic uit de Oceaan. Lees hier alles over het Juventus 18/19 3de shirt!

Voetbalshop

Wil jij als één van de eerste het nieuwe Real Madrid 18/19 3de shirt in je bezit hebben? Het shirt is als één van de eerste in Nederland verkrijgbaar bij Voetbalshop, klik hier en ontvang als eerste dit gruwelijke shirt!


Webshop

[wpb-product-slider product_type=”id” id=”7273,7269,7275,7252,7250,7248,7256,5347,5327,5333,5300,5341″]

– What Players Wear – 

Delen: