adidas & Fulham lanceren speciaal tenue ter eren van 140-jarig jubileum

Fulham

Dit jaar viert Fulham Football Club zijn 140-jarig jubileum. De Londense club werd opgericht in 1879 en behoort daardoor tot één van de oudste clubs van Londen. Natuurlijk mag je een 140-jarig jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan en dat doet Fulham ook zeker niet. In samenwerking met kledingsponsor Adidas is er namelijk een heel vet special edition jubileum-shirt gelanceerd.

FC Barcelona

Adidas X Fulham

Fulham FC keerde deze week terug naar haar geboorteplek voor een feestelijke gebeurtenis. In de kerk van Fulham St. Andrew, een plek waar 140 jaar geleden John Henry Cardwell een zondagsschoolteam oprichte, werd het 140-jarige jubileum gevierd. Tijdens deze gebeurtenis onthulden Adidas en Fulham een special edition jubileumshirt dat geïnspireerd is op het aller eerste shirt van de club. Heel vet!

Voorbereiding

Het shirt zal ook daadwerkelijk gedragen worden door de selectie van Fulham. Dit gaat gebeuren gedurende de voorbereiding van de Londense club op het seizoen 2019/2020. Voor de fans zijn er slechts 1879 stuks, het geboortejaar van de club, geproduceerd. Elk shirt is individueel genummerd en gecertificeerd, zodat je als fan een echt exclusief item in je bezit hebt. Dan denk je vast dat het shirt de hoofdprijs moet kosten, maar niets is minder waar want voor slechts £65 heb je het exemplaar in je bezit. Pure klasse vinden wij!

Liverpool

Eerder dit jaar kreeg een andere Engelse club ook al een limited edition shirt van haar kledingsponsor. Liverpool kreeg namelijk een volledig zwart tenue. Ook dit exemplaar was prachtig. Klik hier en lees alles over het limited shirt van Liverpool.

Voetbalshop

Voetbalshop is de online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft altijd als één van de eerste de nieuwste voetbalschoenen, kleding en special editions in haar assortiment. Klik hier en ontdek de nieuweste voetbalschoenen en teamwear bij Voetbalshop!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged