Het complete Adidas Initiator Pack

Ajax uitshirt 2015/16

Adidas

De grote hoofdrolspeler uit het nieuwe adidas Initiator Pack is zonder twijfel de COPA 19. Deze opvallende schoen is al een tijdje onthuld, waardoor je bijna de rest uit het adidas Initiator Pack zou vergeten. De overige topmodellen zoals de Predator, X en Nemeziz mogen zeker niet vergeten worden, waardoor wij deze uit lichten voor jullie.

adidas-Initiator

Adidas Initiator Pack

Het adidas Initiator Pack bestaat naast de nieuwe adidas COPA 19 uit de nieuwe adidas Predator 19 en het nieuwe kleurenpalet van de adidas Nemeziz 18 en adidas X 18. Voor elk type voetballer heeft adidas weer een nieuwe schoen ontworpen.

Adidas Predator 19

De adidas Predator is compleet vernieuwd in het adidas Initiator Pack. De Predator 18 heeft plaats moeten maken voor de adidas Predator 19. De schoen heeft naast een nieuwe kleurencombinatie van drie soorten rood, ook technologische veranderingen. Het voorste deel van de CONTROLSKIN is meer geaccentueerd en dit levert een nog betere balcontrole op, doordat onnodige lagen van de schoen heeft verwijderd. Bij de adidas Predator 19 is een nieuwe Primeknit Collar toegevoegd, waarvan de vorm is veranderd. De nieuwe Primeknit Collar zorgt voor een 360 graden pasvorm van hiel tot de teen. De anatomische curve bootst de hielvorm na voor een ultieme lockdown. Als laatste is een nieuwe Forget Knit toegevoegd. Forged Knit is een nieuwe geïntegreerde middenvoetondersteuningstechnologie. Hierbij zijn specifieke zones gesmeed om mediale en laterale staliteit te creëren. Ben jij een speler die het spel graag controleert en verdeeld? Dan is de adidas Predator precies wat je zoekt.

7-adidas-predator-18-initiator-min

Adidas X 18

De adidas X 18 heeft een nieuw kleurenpalet gekregen in het adidas Initiator Pack. De adidas X 18 heeft de kleuren van de adidas Predator 18 overgenomen. De zwart-rode adidas X 18 heeft een tof design door de Skeletal Wave-technologie. De upper van de adidas X 18 is gemaakt van fluweel zacht Speedmesh. Waar de X 17 nog een verbogen vetersysteem had, is de nieuwe X 18 compleet veterloos. Het design van de zoolplaat van de X 18 is vernieuwd en heeft een meer matte loot gekregen. Het concept van de Sprintframe zoolplaats is nog meer gericht op explosieve snelheid. De vorm van de instap van de X 18 is veranderd heeft nu de vorm van een klauw. Deze ‘Claw Collar draagt bij aan de superieure pasvorm van de schoen. De adidas X 18 is speciaal gemaakt voor de explosieve voetballer.

adidas-Initiator-x

Adidas NEMEZIZ 18

De adidas NEMEZIZ 18 heeft net als de adidas X 18 ook een nieuw kleurenpalet gekregen in het adidas Initiator Pack. De adidas NEMEZIZ 18 is grotendeels wit, maar richting de neus loopt het over in een zwart patroon. De zool van de schoen is glimmend rood en loopt net zoals bovenop de schoen over in het zwart. Vanaf de zijkant geeft dit een briljante uitstraling. Het vernieuwde Agilityknit materiaal biedt een superieure eerste aanraking met de bal. Het Agilityknit 2.0 bestaat uit dunne, in elkaar gevlochten garens die zorgen voor een optimale flexibiliteit en uitstekend balgevoel. Als laatste toevoeging heeft de adidas NEMEZIZ 18 een nieuwe TORSIONFRAM zool. Deze zoolplaats is uitgerust met speciale TORSIONRIBS die ervoor zorgen dat je nog sneller van richting kan veranderen. De adidas NEMEZIZ is ontworpen voor de meest bewegelijke spelers.

adidas-Initiator-nemeziz

Adidas COPA 19

De adidas COPA 19 is al meerdere malen uitgelicht. Toch willen wij nog een keer stil staan bij deze schitterende voetbalschoen. De adidas COPA 19 heeft een veterloze Purecut Collar om zich aan te passen aan de vorm van de voet om op die manier de enkel te ondersteunen. Het anatomisch gevormdde upper is gemaakt van premium kalfsleder. De adidas COPA 19 beschikt over een nieuwe Fusion Skin. Dat is een verbetering van de klassieke lederen behandeling van de COPA, waardoor er een naadloze en minder doorlatende upper ontstaat. De X-Ray Vamp technlogie is de laatste toevoeging aan de adidas COPA 19. Deze geweldige technologie brengt de voet dichter bij de bal en zorgt ervoor dat je niet gaat slippen in je voetbalschoen. Houdt jij van klasse en comfort? Dan is de adidas COPA 19 de perfecte voetbalschoen voor jou.

9-adidas-copa-19-min

Prijs

Het adidas Initiator Pack is in prijs verlaagd vergeleken met de voorgaande packs van adidas. Hierdoor is de verleiding nog groter om de nieuwste adidas voetbalschoenen te halen. Bij het adidas Initiator Pack is gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën, waardoor jij nog beter zal spelen.

Voetbalshop

Voetbalshop is dé online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft alle nieuwste modellen en collecties als eerste in haar assortiment. Dit geldt uiteraard ook voor het adidas Initiator Pack en zoals je hierboven kon lezen zijn de prijzen van de kicksen ook nog lager. Klik hier en ontdek het complete Initiator Pack bij Voetbalshop!

Adidas Cold Mode Pack

Eerder lanceerde adidas nog het Cold Mode Pack. De schoenen uit het Cold Mode Pack hebben een nieuwe technologie, waardoor koude voeten verleden tijd zijn. Klik hier en lees alles over het adidas Cold Mode Pack.


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,