Adidas lanceert het Adidas Cold Mode Pack!

Adidas

Adidas is klaar voor de winter en zorgt ervoor dat jij je ook geen zorgen hoeft te maken deze winter. Het nieuwe Adidas Cold Mode Pack is namelijk gelanceerd en naast de winterse kleuren bevatten de schoenen ook nieuwe technologieën waardoor jij geen last zult krijgen van de winterse kou! Perfect! Een vette schoen, die ervoor zorgt dat jij warme voeten houdt.

Adidas Cold Mode Pack

Het Adidas Cold Mode Pack bevat drie bekende modellen. Het gaat om de Predator, Nemeziz en de X18. Uiteraard hebben alle drie de modellen nieuwe kleuren gekregen, waardoor ze zich onderscheiden van de eerdere collecties. Daarnaast zijn de kicksen voorzien van een speciale technologie speciaal voor de winter!

Adidas Primaloft

De technologie die is toegepast op de schoenen voor de koudere wintermaanden heet Adidas Primaloft. De Primaloft-coating die verwerkt is in de schoen zorgt voor een verbeterde isolatie, wat handig is tijdens de koude maanden. Primaloft is een thermisch isolatiemateriaal dat is ontwikkeld door het Amerikaanse leger en dat meestal wordt gebruikt in winterjassen. Dankzij deze Primaloft-coating zijn koude voeten dus verleden tijd!

FC Barcelona

No Products Found

Predator 18.1

adidas predator cold mode pack

X 18.1

adidas X 18.1 cold mode pack.

Nemeziz 18.1 

adidas Nemeziz cold mode pack

Voetbalshop

Dé online voetbalspeciaalzaak van Nederland, Voetbalshop, heeft de nieuwste Adidas collectie als één van de weinige in Nederland al in haar assortiment. Klik hier en ontdek het Adidas Cold Mode Pack bij Voetbalshop!

Adidas Spectral Mode Pack

De opvallendste Adidas voetbalschoenen van dit moment, zijn de kicksen uit het Adidas Spectral Mode Pack. De pastelkleurige schoenen zijn veel besproken schoenen. Klik hier en lees alles over het pastelkleurige Adidas Spectral Mode Pack!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , , ,