Adidas lanceert de Adidas Copa Gloro 17 “Beckham”

Adidas lanceert de Adidas Copa Gloro 17 “Beckham”

21 augustus 2018 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Adidas

Adidas is de laatste jaren steeds actiever met het uitbrengen van “oude klassiekers”. Zo werd de Predator in de klassieke kleurencombinatie onlangs gepresenteerd en mogen we binnenkort ook nog een limited edition Predator Acceleratopr Electricity verwachten die door niemand minder dan Zidane en Beckham worden gelanceerd. De laatstgenoemde is nu ook al aan de beurt, want het Duitse sportmerk heeft namelijk de schoen waarmee hij Engeland in 2002 naar het WK schoot voorzien van een nieuw jasje. Het is de Adidas Copa Gloro 17 “Beckham” geworden!

Adidas Copa Gloro 17 “Beckham”

De Copa is natuurlijk het klassieke model van Adidas op dit moment. Dankzij de wit, zilver en rode kleurencombinatie is de klassieke schoen van Beckham duidelijk te herkennen in deze schoen. De rode flap die de veters bedekt en het welbekende elastiekje heeft, zorgt natuurlijk voor het vetste detail van deze schoen.

Nederlands elftal

Prijs

Nu denk je waarschijnlijk dat zo’n exclusieve schoen wel wat gaat kosten, maar niets is minder waar. De schoen moet namelijk zo’n 90,00 pond, omgerekend 100,00 euro gaan kosten. Wel is het zoals gezegd een exclusieve schoen die naar alle waarschijnlijkheid alleen in Engeland verkrijgbaar is. Maar wij zullen uiteraard voor jou in de gaten houden of de schoen ook in Nederland verkrijgbaar is.

Predator 18+ “Team Mode”

Zoals we eerder al schreven, lanceerde Adidas ook de bekende Predator eerder deze zomer al in de welbekende kleurencombinatie rood, zwart, wit. Een nostalgische schoen die bij elke voetballiefhebber geliefd is. Lees hier alles over de Predator 18+ “Team Mode”!


Webshop

[wpb-product-slider product_type=”id” id=”7348,7326,7324,7330,7328,7334,7336,7346,7338,7342″]

– What Players Wear – 

Delen: