Adidas Lanceert het Juventus 18/19 uitshirt

Adidas Lanceert het Juventus 18/19 uitshirt

21 augustus 2018 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Adidas

Het seizoen is in Italië afgelopen weekend ook begonnen, maar toch wordt het nieuwe uittenue van Juventus deze week pas gelanceerd. Het is een shirt dat volledig in de denkwijze van Adidas op dit moment past. Een modebewust shirt die zowel bij de fans als bij de spelers op het veld wordt omarmt. Het Juventus 18/19 uitshirt is zeker zo’n exemplaar door de pastel zandkleur in combinatie met het strakke ontwerp.

juventus-away-portrait_0000_fw18_aclubs_2d_juventus_soccerbible_fw18_aclubs_2d_juventus_soccerbible_pjanic_194

Juventus 18/19 uitshirt

Het nieuwe zandkleurige uittenue heeft meerdere details die van het shirt een lifestyle-item maken. “Wearability” is het woord dat wordt gebruikt om een ​​hype rond dit shirt te creëren. Hiermee doelt Adidas erop dat het shirt niet alleen op matchday kan worden gedragen, maar op elke dag van de week. Het shirt waarbij het logo van de club en van Adidas zelf er uitspatten, kent ook een klassiek detail. De kraag met de knoopjes refereert aan de klassieke Juventus tenues uit het verleden. Ook komen de clubkleuren terug in de mouwen. Een modern shirt en tegelijkertijd fashion-item met details die refereren naar het verleden en de historie van de club.

Nederlands elftal

Francesca Venturini

Francesca Venturini is het creatieve brein achter het tenue. De designer van Adidas Football zei het volgende over het ontwerp: “Bij het ontwerpen voor Juventus heb je continu de geschiedenis van de club in gedachte. Dit dient als inspiratie, net als de ambitie van de club. Ons doel was dan ook om een modern shirt te ontwerpen waarbij de details van de club duidelijk te zien zijn en die zowel kan worden gedragen door de fans op straat, als de spelers op het veld.” En wij zijn dan ook van mening dat dit gelukt is!

Juventus 3de shirt 18/19

Het 3de shirt van Juventus is misschien nog wel bijzonderder. Dit komt door het materiaal waar het shirt van gemaakt is in samenwerking met Parley fort he Oceans. Lees hier alles over het 3de shirt van Juventus 18/19!

Voetbalshop

Wil jij als één van de eerste het nieuwe Juventus 18/19 uitshirt in je bezit hebben? Bestel het shirt dan hier! En ontvang als één van de eerste dit gruwelijke shirt!

FC Barcelona


Webshop

[wpb-product-slider product_type=”id” id=”7273,7269,7275,7252,7250,7248,7256,5347,5327,5333,5300,5341″]

– What Players Wear – 

Delen: