EA Sports en Adidas lanceren EA voetbalshirts

Ajax uitshirt 2015/16

EA voetbalshirts

Ben je al helemaal ingespeeld met de nieuwe FIFA19? adidas presenteert vandaag een verrassing, want samen met EA Sports hebben zij een viertal speciale EA voetbalshirts onthuld. Juventus, Real Madrid, Manchester United en Bayern München krijgen allen een gruwelijk shirt. Ontdek ze nu.

adidas Manchester United EA shirt

We trappen af met misschien wel het meest in het oog springende adidas EA shirt. Het Manchester United EA shirt heeft een all-over graphic print dat geïnspireerd is op de vacht van een luipaard. Daarnaast lijken de zwarte vlekken op het shirt op de afdruk van de poten van een luipaard. Het shirt is een écht fashion item, geïnspireerd door de laatste trends en past perfect in het straatbeeld van Manchester.

EA Manchester United adidas

adidas Bayern München EA shirt

Achter het FC Bayern Munchen EA shirt zit een prachtig verhaal. Het shirt viert de status van de club als “Stern des Südens”, wat Sterren van het Zuiden betekent. Het is hoofdzakelijk rood van kleur en vanaf de onderkant van het shirt loopt een bordeauxrode kleur over in fel rood naar een fel oranje kleur. De sterren op het shirt representeren het clublied dat elke wedstrijd in de Allianz Arena te horen is.

EA Bayern Munchen adidas

adidas Juventus EA shirt

Of vind jij het Juventus EA shirt het meest opvallen van de vier? Met de unieke regenboog all-over print zijn alle ogen op jou gericht. Het kenmerkt de vooruitstrevende gedachte van de club. Het adidas Juventus shirt heeft een zwarte v-hals kraag waar het adidas logo in het midden van staat. Dit is geïnspireerd op de adidas EQT designs uit de jaren ’90. Zie jij Cristiano Ronaldo hier al in lopen?

EA Juventus adidas

adidas Real Madrid EA shirt

Ten slotte het EA shirt van Real Madrid. Het Real Madrid EA shirt is blauw van kleur en heeft een all-over graphic dat een heldere nacht in Madrid weerspiegelt. Het shirt eert de club waar vele grote internationale sterren hebben gespeeld, zoals Ronaldo, Zidane, Cristiano Ronaldo en Beckham. Spelers die allemaal beschikten over buitenaardse skills.

EA Real Madrid adidas

FIFA 19

Wie weet zullen de shirts ook nog te zien zijn op de velden in de Premier League, Serie A, LaLiga en Bundesliga. In ieder geval kun jij FIFA19 spelen met hetzelfde shirt als je favoriete club Real Madrid, Juventus, Manchester United of Bayern München. De adidas X EA Sports shirts worden namelijk in EA SPORTS FIFA 19 toegekend aan spelers die fans zijn van de club en zullen te verkrijgen zijn met FIFA ULTIMATE TEAM (FUT)-pakketten en wekelijkse doelstellingen.

Voetbalshop

Voetbalshop is dé online voetbalspeciaalzaak en heeft alle nieuwste shirts, voetbalschoenen altijd als eerste in haar collectie. Dat geldt ook voor de EA Sports X adidas shirts. Klik hier en scoor jouw favoriete EA Sport x adidas shirt.

Nike Tiempo

Nike lanceerde onlangs ook ene special edition, namelijk van de Tiempo. De speicial edition Nike Tiempo is in tegenstelling tot de andere Tiempo’s wel opvallend. Klik hier en ontdek deze gruwelijke schoen!

 


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,