De manier waarop Ajax de skills van de keepers traint

De manier waarop Ajax de skills van de keepers traint

11 december 2018 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Ajax

Ajax staat natuurlijk bekend als een opleidingsclub. DeAmsterdamse club loopt vaak voor met de technologieën en de manieren vantraining voor haar spelers. Het zijn trainingen die zijn gebaseerd op studies,of trainingsvormen vanuit andere sporten. Op die manier probeert Ajax altijdhaar spelers zo goed mogelijk te ontwikkelen op alle facetten die van belangzijn voor een speler. Dit geldt ook voor de keepers en Ajax geeft ons nu eenkijkje achter de schermen hoe de keepers worden getraind.

Keepers

De doelamennen worden geanalyseerd door middel van sensoren en camerabeelden.Op die manier wordt bijvoorbeeld hun reflex en afzet gemeten. Aan de hand vande resultaten van deze testen en analyses weten de trainers dan precies waarnog winst te behalen is, of wat een keeper bijvoorbeeld extra moet trainen.

Keepers geheim

Eerder schreven wij nog over een keepers trucje die ervoorzorgt dat jij bij nat weer ook alle ballen met gemak klem pakt. Klik hier enontdek het geheim!

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar trainingen van de beste trainers te wereld, of producten die worden gebruikt in het profvoetbal om de prestaties te verbeteren? Klik hier voor een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!

Delen: