Ajax presenteert het nieuwe thuistenue

Ajax

Ajax begon deze week aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Daarnaast was donderdag ook nog eens de loting voor de voorronde van de Champions League. Sturm Graz rolde uit de koker en nu heeft Erik ten Hag een maand de tijd om zijn ploeg maximaal voor te bereiden op dit dubbelluik. Ajax zit dus al volle bak in de voorbereiding en vandaag werd dan ook nog eens het nieuwe thuistenue gepresenteerd.

ajax-thuishirts-retro

Thuistenue

Het nieuwe thuistenue is een tenue zoals we dat mogen verwachten van Ajax. Het klassieke thuistenue. Wel is er voor het seizoen 2018/2019 gekozen voor een witte kraag en rode strepen op de mouw, die natuurlijk symbool staan voor de 3-streep van Adidas. Het Ajaxlogo is niet op de borst gestikt, maar op een rondembleem die op de borst is geplaatst. Daarnaast ontbreken uiteraard de drie andreaskruisjes, van de stad Amsterdam, niet in de nek. Tot slot heeft de rode baan op het shirt een geweven patroon en daarmee heeft Adidas een strak ontwerp weten op te fleuren met paar details. Een prima en degelijk shirt als je het ons vraagt.

Ajax shirt 2015/16

Ajax 18/19

Eerder werd ook al het uittenue voor het seizoen 18/19 gepresenteerd. Dit zwarte tenue met een beige top is een gloednieuw design en dan ook nog niet eerder gezien. Ben je benieuw naar de complete wedstrijd en trainingscollectie van Ajax voor het nieuwe seizoen? Klik hier en bezoek voetbalshop voor de complete uit en thuis collectie van de Amsterdammers!

FC Barcelona


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,