Nice aanvaller Allan Saint-Maximin heeft opvallend verzoek aan EA

FC Barcelona

Allan Saint-Maximin

De Franse aanvaller Allan Saint-Maximin staat onder contract bij het Franse Nice. De 21-jarige aanvaller is de laatste weken op dreef en weet het net dan ook regelmatig te vinden. Dit is ook bij EA Sports opgevallen en Saint-Maximin werd dan ook beloond met een “Future Star” in FIFA 19, waarbij hij gerate werd op 86. Een prachtig compliment, maar toch heeft de aanvaller een verzoek aan EA.

allan-saint-maximin
Nederlands elftal

Gucci haarband

Allan Saint-Maximin speelt in de koudere maanden van het seizoen, namelijk met een haarband. Het is niet zomaar een haarband, maar één van Gucci. De waarde van de haardband ligt dan ook op zo’n 200 euro en deze is uiteraard gekocht in een officiële Gucci store. Omdat Saint-Maximin een  sponsorcontract heeft bij Puma, moet hij wel het logo helaas afplakken.

allan-saint-maximin-gucci

EA Sports

Allan Saint-Maximin is zo gehecht aan zijn haarband, dat hij deze ook in FIFA 19 wil zien. Er is nog geen reactie van EA, maar inmiddels zijn er fans die een petitie zijn gestart. Nu is het afwachten of Saint-Maximin in de update na de wintertransferperiode te zien is mét Gucci haarband. Wij zijn benieuwd!

PUMA Power Up Pack

De aanvaller van Nice heeft een sponsordeal met PUMA en is dan ook één van de spelers die speelt op de nieuwste schoenen uit het PUMA Power Up Pack. Klik hier en lees alles over de schoenen uit het PUMA Power Up Pack.


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged

allan-saint-maximin-gucci

FC Barcelona

allan-saint-maximin-gucci

allan-saint-maximin-gucci

Delen: