Antoine Griezmann draagt speciaal ontworpen PUMA Future schoenen

FC Barcelona

Antoine Griezmann

Antoine Griezmann zit in de bloei van zijn carrière. Hij werd afgelopen zomer wereldkampioen met Frankrijk en is met Atletico Madrid ook weer op stoom. Onlangs gaf Atletico trainer, Diego Simeone, nog aan dat hij Griezmann de beste van de wereld vindt op dit moment. Dat Griezmann één van de beste voetballers van dit moment is werd dan ook bevestigd met de nominatie van de Ballon d’Or 2018. Speciaal hiervoor draagt de spits van Altelti op dit moment speciaal voor hem ontworpen en beschilderde PUMA Future 2.1 voetbalschoenen.

antoine griezmann puma future 2.1

PUMA Future 2.1

De speciaal ontworpen PUMA Future 2.1 voetbalschoenen zijn in zijn geheel beschilderd met allemaal details en kenmerken die betrekking hebben op de Fransman. Zo is er een cartoon versie van Griezmann te zien, die zijn welbekende Fortnite-viering uitbeeld. Ook zijn het rugnummer, zijn initialen en de clubkleuren van Atletico terug te vinden op de schoen. Heel vet.

Nederlands elftal

Pierre Navarro

Pierre Navarro is de kunstenaar die verantwoordelijk is voor de gruwelijke PUMA Future 2.1 special Griezmann editions. Navarro is een bekende in de voetbalwereld op het gebied van customizen persoonlijke ontwerpen. Pierre Navarro die onder de naam Orravan Design werkt, ontwierp eerder al voetbalschoenen voor onder andere Lukas Podolski en Bakary Sako.

antoine griezmann puma future 2.1

PUMA Stun Pack

De PUMA FUTURE 2.1 maakt ook onderdeel uit van het nieuwste PUMA pack, het PUMA Stun Pack. Het Pack dat volledig vernieuwend is met coole nieuwe kleuren en de laatste technologieën is deze week gelanceerd. Klik hier en ontdek het volledige PUMA Stun Pack.

 


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,