Arsenal gaat voor de hoofdprijs

Arsenal

Arsenal gaat een moeilijk seizoen door. De Londense club kende nog een hoopgevend begin van het seizoen, maar de laatste maanden is daar niets meer van over. Fans hopen massaal op een nieuwe coach en daarmee lijkt het tijdperk Arsene Wenger voorbij te zijn. De club is toe aan een nieuwe trainer die aan een nieuw fris elftal gaat bouwen. Een elftal dat weer gaat doen om het kampioenschap. Het laatste kampioenschap van de Gunners dateert alweer van 2004. De club is toen aan een fris nieuw team en daar lijkt een nieuwe sponsor ook bij te horen.

Sponsor

Arsenal heeft tot en met 2018 nog een overeenkomst met Puma, maar de Gunners willen dit contract met een jaar verkorte. De rede: De 30 miljoen pond per jaar is in de ogen van de Arsenal directie niet genoeg. Vandaag de dag worden er grotere bedragen gemoeid en die willen de Gunners niet missen. Een nieuwe sponsor heeft zich al gemeld, namelijk het andere Duitse sportmerk Adidas.

Een bericht gedeeld door  Official (@arsel) op

Adidas wil namelijk drie keer zoveel per jaar gaan betalen om de kleding van Arsenal te mogen produceren. Een goede deal voor beide. De Londense club ontvangt namelijk een flink hoger bedrag en Adidas weet daarmee het verlies van de sponsorovereenkomst met Chelsea op te vangen. Nu is het afwachten wanneer de twee partijen daadwerkelijk gaan samenwerking. Zal Arsenal het contract met Puma netjes uit dienen, of spelen de Gunners volgend seizoen al in Adidas tenues?

Shop the Look

Shop de vetste voetbalkleding in onze Shop The Look! Klik op de afbeeldingen voor meer!

new-balance-voetbalschoenen-kicksen new-balance-voetbalschoen-kicksen

nike-tech-fleece-vest-black nike-tech-fleece-sweater-black-jd-sports

– What Players Wear –

 

Delen:
Tagged , ,