Arsenal stadion Highbury omgebouwd tot wooncomplex

Highbury

Elke voetballiefhebber met warme gevoelens voor het Engelse Arsenal, denkt maar al te graag terug aan de tijd dat “The Gunners” nog op Highbury speelden. De tijd dat Arsenal nog prijzen pakte, met publiekslievelingen als Viera, Henry en natuurlijk Dennis Bergkamp. Helaas werd de voetbaltempel in 2006 ingeruild voor het Emirates Stadium. Op de plek van het oude Highbury kwam namelijk een wooncomplex, maar wel één waar elke voetballiefhebber zou willen wonen.

Wooncomplex

De voorgevel van het oude Highbury is volledig intact gebleven. Daarnaast staat er nog steeds in de grote rode letters, Arsenal Stadium afgebeeld op de gevel en natuurlijk het kanon, wat het clubsymbool is van de Gunners. Ook zijn de namen van de ingangen nog zichtbaar en dus heb je als bewoner het gevoel, dat je het stadion betreedt wanneer je thuis komt na een dag werk of school. Gruwelijk toch en misschien wel de droom van elke voetballiefhebber! Check hieronder alle foto’s van het wooncomplex Highbury!

arsenal-highbury-4

arsenal-highbury-3

arsenal-highbury-2

arsenal-highbury-1

Webshop Shop The Look 

Check de nieuwste collecties van merken als BALR., The North Face en nog veel meer in onze Webshop Shop The Look! Klik hier op de link, of op de afbeeldingen hieronder voor meer!

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,