Adidas lanceert het Arsenal thuisshirt 2019/2020

FC Barcelona

Arsenal

Arsenal speelt vanaf het seizoen 2019/2020 niet meer met in tenues van PUMA, maar maakt de overstap naar het andere Duitse sportmerk, adidas. Het merk met de drie strepen en de Gunners hebben natuurlijk al eerder samengewerkt in de tijd dat de Londense club furore maakte. De nieuwe samenwerking moet daar ook weer voor zorgen en hoe kan dat nou beter dan in een shirt dat geïnspireerd is op het shirt uit de succesjaren.

Arsenal thuisshirt 2019/2020

Het nieuwe Arsenal thuisshirt 2019/2020 is zoals gezegd geïnspireerd door shirts uit de eerdere samenwerking. Het shirt is op de body volledig rood en kent witte mouwen. Op de mouwen zijn de 3 bekende strepen van adidas te zien en deze strepen zorgen natuurlijk voor de klassieke look. De kraag van het shirt en de mouwen maken de klassieke look af. En daarmee is het adidas en Arsenal gelukt om de nieuwe samenwerking glans te geven door middel van een gruwelijk shirt! Klik hier voor het nieuwe Arsenal thuisshirt!

Opvallendste voetbalshirts

Het shirt van Arsenal zijn van pure klasse. Ook zijn er een aantal shirts gelanceerd die veel opvallender zijn. Dit komt door de kleuren, of omdat het een geheel anders shirt is dan dat we van deze clubs gewend zijn. Klik hier en ontdek de meest opvallende gelanceerde voetbalshirts tot nu toe!

Voetbalshop

Voetbalshop is de online voetbalspeciaalzaak van Nederland en heeft altijd als één van de eerste de nieuwste shirts, clubkleding en voetbalschoenen in haar collectie. Klik hier en ontdek alle nieuwste voetbalshirts op Voetbalshop!

Webshop

Delen:
Tagged