Arsenal verlaat Puma en kiest voor een nieuwe kledingsponsor

Arsenal

Arsenal speelt al een aantal seizoenen met Puma op de borst, maar vanaf volgend seizoen zal daar het logo van een ander sportmerk te zien zijn. De Gunners maakten namelijk bekend dat ze na dit seizoen overstappen op een ander sportmerk en het is nog een gevoelige overstap ook…

arsenal puma adidas

Adidas

Vanaf volgend seizoen is Adidas namelijk de kledingsponsor van Arsenal. Een gevoelige overstap natuurlijk, maar als je het bedrag hoort wat de Gunners over vijf jaar mogen bijschrijven op hun rekening, dan is het ook een logische stap. De deal zou de Londenaren namelijk 341 miljoen euro in vijf jaar tijd opleveren.

FC Barcelona

Concurrenten

Met de 68 euro per jaar, gaat Arsenal hetzelfde bedrag verdienen als wat Chelsea bij Nike krijgt. Een grote verbetering ten opzichten van de huidige kledingsponsor, die met de 34 miljoen euro per jaar “slechts” de helft betalen. En daarmee keert Adidas weer terug op het shirt van Adidas. Het Duitse sportmerk was in de jaren 90 ook al sponsor van de Gunners, voordat de club voor Nike en alter Puma koos.

Arsenal 18/19 3de shirt

Dit seizoen lanceerde Puma nog het Arsenal 18/19 3de shirt. Het is niet zomaar een shirt, maar één die de stad en de club letterlijk verbindt. Klik hier en lees alles over de details op het 3de shirt van de Gunners!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,