AZ speelt in bijzondere shirts dit weekend

AZ

De spelers van AZ treden zondag in het competitieduel met SC Heerenveen in zeer speciale shirts aan. Hoofdsponsor AFAS verdwijnt vanwege de jaarlijkse clubreünie voor één keer van de borst. Op die plek komen net als in de jaren ’70 de spelersnamen te staan. Op de rug en mouwen komt het logo van stichting Spieren voor Spieren, dat ook de opbrengst van de veiling krijgt. Direct na afloop komen de shirts namelijk (ongewassen) onder de hamer.

az alkmaar 70 jarig bestaan

Spieren voor Spieren

„De actie is een initiatief dat voortkomt uit onze samenwerking met Spieren voor Spieren”, aldus algemeen directeur Robert Eenhoorn. „In oktober 2017 hebben we een driejarige verbintenis ondertekend, met als doel om met de gebundelde krachten zoveel mogelijk geld op te halen. Hopelijk kan deze actie daar goed aan bijdragen. Het is een mooie combinatie van een goed doel en onze rijke historie.”

FC Barcelona

El Clásico

Dit weekend is er in Spanje ook iets opvallendst omtrent een wedstrijd. Namelijk de eerste El Clásico sinds 2007 zonder Messi en Ronaldo. Dat is zo lang geleden dat wij uitzochten wat ons bezig hield in 2007. Klik hier en laat je verbazen!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,