BALR. start met de bouw van luxe BALR. villa’s.

FC Barcelona

BALR.

BALR. is al een tijdje aan de weg aan het timmeren en lanceerde naast de nieuwe kledingcollecties eerder al een BALR. boot en een BALR. Bentley. Het lifestyle merk gaat nu nog een stapje veder, namelijk met het bouwen en verhuren van luxe villa’s. De eerste villa staat al op de planning en wordt gebouwd in Marbella. Wij kunnen niet wachten totdat wij onze vakantie kunnen vieren in een echte BALR. villa!

BALR-VILLA-LIFESTYLE

Nederlands elftal

No Products Found

BALR. villa

De eerste BALR. villa wordt zoals gezegd gebouw in Marbella en eind 2019 moet deze worden opgeleverd. Daarnaast wil het lifestyle merk uitbreiden met nog meer villa’s en deze worden net als het huis in Marbella beschikbaar voor huur en verkoop. De villa bevat onder andere 5 slaapkamers, 5 badkamers,een lift, garage, wijnkelder, gym, voetbal en basketbalveld en infinity pool. Jij hoeft gedurende je vakantie de villa dus niet meer uit. Bekijk hieronder de video van de eerste BALR. villa.

Demy de Zeeuw

Na het beëindigen van zijn profcarrière gaat Demy de Zeeuw keihard. Dit gaat uiteraard niet vanzelf en hij steekt dan ook veel tijd in zijn bedrijven. Bij BALR. doet hij dit onder andere door nep artikelen aan tepakken. Dit doet hij op fantastische wijze. Klik hier en lees hoe Demy de Zeeuw nep BALR. producten probeert te weren van de markt.

Merken van de profvoetballers

BALR. staat in de top 5 van de merken die zijn opgericht door profvoetballers. Benieuwd naar de andere 4? Klik hier voor de volledige top 5!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged