5 tips om het jaarlijkse Voetbal teamuitje te financieren

9 november 2018 Uit Door Football-Lifestyle
FC Barcelona

Voetbalteamuitje

Je bent een team, zowel op als naast het veld en daar is een stukje teambuilding voor nodig. Een mooie manier om aan de teambuilding te werken zijn teamuitjes. Sommige elftallen doen er meer dan andere, maar één staat er altijd vast: Het teamuitje aan het eind van het seizoen. Toch is het regelen van het perfecte teamuitje vaak lastiger dan gedacht en dat komt mede door het financiële stuk wat erbij komt kijken. Om deze zorgen weg te nemen, hebben wij 5 tips hoe jullie het jaarlijkse voetbalteamuitje kunnen financieren.

5 tips

Hieronder vind je 5 tips om geld binnen te halen voor jullie jaarlijkse teamuitje. Maak er gebruik van, zodat jullie aan het eind van het seizoen een onvergetelijk teamuitje met ze alle gaan beleven.

1. Boetepot

De boetepot. De boetepot is de mooie manier om wat geld gedurende het seizoen te sparen voor een prachtig teamuitje. Van te voren bepaal je onderling wat de regels zijn en wanneer deze niet worden nageleefd moet er een boete worden betaald. En reken maar dat dit kan oplopen tot een aardig bedrag.

2. Kerstactie

De tijd van het jaar dat mensen geld uit geven en gul zijn is de december maand. Maak hier gebruik van en zet bijvoorbeeld een kerstactie op. Koop goedkoop een flesje wijn in en verkoop deze voor een mooie prijs aan de leden van jouw club. Uiteraard gaan de opbrengsten in de pot voor het voetbalteamuitje!

3. Heitje voor een karweitje

De eeuwen oude manier om geld op te halen is natuurlijk een heitje voor een karweitje. Ga op zaterdag ochtend de auto’s wassen van de ouders, of help de materiaalmannen met de onderhoud van het sportpark in ruil voor een mooi bedrag. Op deze manier verdienen jullie lekker wat geld, maar doe je tegelijkertijd wel wat goeds terug voor je medemens!

4. Doelpuntenactie

Elke speler zorgt voor een x aantal sponsoren. Deze sponsoren betalen een bepaald bedrag per doelpunt dat jullie als team scoren. Je scoort je teamuitje dus zelf bij elkaar en daarnaast kan het sommige spelers ook motiveren om een extra stapje te zetten, waardoor je wedstrijden makkelijker gaat winnen.

5. Loterij

Zet een loterij op met het elftal. Regel alle prijzen via sponsoren en zorg ervoor dat je de verkoop van de loten zelf mag houden. Uiteraard houd je de loterij in de kantine en maak je er tegelijk een feestavond van, zodat je afspraken met de club kunt maken betreft de kantine inkomsten en dat deze misschien voor een keer gedeeld kunnen worden.

Reviews & Trainingen

Benieuwd naar voetbalproducten die wij hebben getest, of trainingen en tips die je voetbalprestaties ten goede komen? Klik hier en vind een overzicht van de door ons geteste producten, maar ook handige trainingen en tips voor een optimaal resultaat op het veld!

Body en Fit

Ben jij opzoek naar de juiste supplementen voor een snel herstel tijdens de rust, of juist naar supplementen die zorgen voor de perfecte voorbereiding? Dan ben je bij Body & Fit aan het juiste adres. Klik hier en ontdek het grootste online aanbod qua supplementen van Nederland!

Delen: