Borussia Dortmund breidt het Signal Iduna Park stadion uit

Signal Iduna Park

Het is zomerstop en de spelers zijn of op het WK of aan het genieten van hun welverdiende vakantie. Voor de clubs is de voorbereiding op het nieuwe seizoen al begonnen. Niet alleen zijn de clubs actief op de transfermarkt, maar ook wordt het stadion of de trainingsaccommodatie onder handen genomen voor het nieuwe seizoen. Bij Borussia Dortmund gold dat ook en is er besloten om het welbekende Signal Iduna Park stadion uit te breiden. De werkzaamheden zijn in volle gang, maar of deze uitbreiding voor verschil gaat zorgen vragen wij ons af…

uitbereiding-borussia-dortmund-stadion

81.365

Met een wachtlijst van 50.000 supporters voor een seizoenskaart, verwacht je natuurlijk een behoorlijke uitbreiding, maar niks is minder waar. De uitbreiding zorgt namelijk voor een toenemende capaciteit van 6 (!) stoelen. Je leest het goed, inderdaad maar 6 stoelen! De capaciteit van het Signal Iduna Park zal van 81.359 naar 81.365 gaan. Maar dan daalt de wachtlijst natuurlijk wel van 50.000 naar 49.994.

weekdeals-football-lifestyle

Europees

Helaas mogen tijdens de Europese wedstrijden van Dortmund, minder mensen plaats nemen op de tribunes van het Signal Iduna Park stadion. Waar afgelopen seizoen nog plek was voor zo’n 65.851 supporters, daar is vanaf aankomend seizoen plek voor 66.099 fans. Een toename van 248 supporters. Maar bij Borussia Dortmund hebben ze waarschijnlijk gedacht; Alle beetjes helpen en dat is natuurlijk ook zo!

Thomas Delaney

Borussia Dortmund heeft voor het nieuwe seizoen ook al toegeslagen op de transfermarkt. Dortmund betaalde 20 miljoen aan Werder Bremen voor Deens international Thomas Delaney. Maar Thomas Delaney heeft iets special. Wat? Lees dat hier!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,