Cavallaro Napoli kleedt de selectie van Arsenal

Cavallaro Napoli

Afgelopen seizoen schreven wij al een artikel dat het Haarlemse merk Cavallaro Napoli de selectie van AZ mocht kleden. Aankomend seizoen zal dat niet bij de Alkmaarders blijven. Namelijk het grote Arsenal is de volgende club die zich vanaf komend seizoen laat kleden door het merk. Het is een grote club en een prachtige stap voor het Nederlands-Italiaans pakkenmerk van Giuseppe Cavallaro.

@cavallaronapoli kleedt: 👔 AZ ✅ 👔 Arsenal ✅

Een bericht gedeeld door AZ (@azalkmaar) op

Linkedin

Wanneer je leest dat Cavallaro de Gunners mag kleden, dan denk je meteen dat daar grote onderhandelingen aan vooraf zijn gegaan. Echter niets is minder waar. De Londense club benaderde eigenaar Giuseppe Cavallaro nota bene zelf via Linekid. Na wat contact over en weer, maakte de Cavallaro de oversteek naar Engeland en daar werd hij met zijn merk uiteindelijk gekozen. Natuurlijk een droom die uitkomt.

Pakken

De pakken van de spelers van Arsenal zijn niet zomaar pakken. Het donkerblauw gekleurde pak wordt gecombineerd met een wit overhemd en een zijden rode stropdas. Uiteraard mochten de details niet ontbreken en is het logo op het witte hemd geborduurd en is het kanon, symbool van de Gunners, te zien op de stropdas. Een pak waardoor de selectie er het nieuwe seizoen als echte kampioenen bij loopt. Nu is het aan de spelers de beurt om dat waar te gaan maken op het veld. De presentatie video is in ieder geval kampioens waardig.

Webshop Shop The Look 

Check de nieuwste collecties van merken als BALR., The North Face en nog veel meer in onze Webshop Shop The Look! Klik hier op de link, of op de afbeeldingen hieronder voor meer!

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , , ,