Cristiano Ronaldo kondigt aan: Big news coming soon!!

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo laat sinds gister zijn fans in grote spanning. Op zijn Instagram kondigde de Portugees aan dat we “Big News” kunnen verwachten. De Real Madrid fans hopen dat het om uitbereiding van zijn merk CR7 gaat, maar er gaan ook geruchten rond dat het om een transfer gaat. Ronaldo die aan het eind van het seizoen liet weten Spanje te willen verlaten in verband met een aanklacht wegens belastingfraude, wakkert met deze post de geruchten aan.

Real Madrid

De aanvaller van Real vond de aanklacht wegens belastingfraude respectloos en dreigde meteen met een transfer wegens het ontbreken van erkenning. Dit zorgde voor koude rillingen bij iedereen die de Koninklijke een warm hart toe dragen. Daarna bleef het rustig rond de aanvaller die met zijn Portugal de finale van de Confederations cup op een haar na miste en daarna naar huis ging om opnieuw vader te worden. Daarna postte CR7 vooral foto’s waarop hij trots poseerde met zijn pas geboren tweeling. Tot gister. Toen postte de Portugees opeens een foto met de beschrijving: Big news coming soon!! Daarmee weet Ronaldo de geruchten weer aan te wakkeren voor een eventueel vertrek.

CR7

Uiteraard hoeft het geen vertrek bij Real te betekenen, maar kan het ook gaan om uitbereiding van het merk CR7. Onlangs werd de Denim lijn van CR7 nog gelanceerd en de nieuwe CR7 underwear collectie. En wellicht dat de Portugees het merk nog veder gaat uitbreiden met een schoenen lijn, zodat je een complete CR7 outfit aan kan?

Het is voorlopig nog gissen en afwachten tot Cristiano Ronaldo het wereldkundig maakt. Wij hopen vooral op uitbereiding van de kledinglijn CR7 en zullen jullie op de hoogte houden zodra er wat bekend wordt!

Shop The Look

Shop de vetste outfits in onze Shop The Look! Klik op de afbeeldingen voor meer!  

life-of-balr-back-black balr-they-hate-back-front

balr-sneaker-schoenen-new-arrival-black balr-sneaker-nieuw-arrival-white 

– What Players Wear –

Delen:
Tagged , ,