Cristiano Ronaldo promoot met pikante foto’s zijn CR7 lijn

Cristiano Ronaldo

Inmiddels is Cristiano Ronaldo naast één van de beste voetballers van de wereld ook een echte zakenman aan het worden. De Portugees heeft zijn eigen onderbroeken, denim en parfum lijn en opende daarnaast onlangs ook nog een hotel. Daarmee is de aanvaller van Real Madrid druk bezig met een carrière buiten het veld. CR7 zelf steekt veel tijd in zijn eigen lijnen en doet dan ook zelf de promotie. Daarmee is de kersverse vader ook buiten het veld succesvol.

CR7 Underwear

Één van de eerste lijnen die Cristiano opzette was een eigen onderbroeken lijn. Over de naam hoefde Ronaldo niet lang na te denken en werd dan ook zijn bijnaam: CR7. Inmiddels is de lijn uitgebreid met sokken en onderkleding. Daardoor kan je als echte fan een complete CR7 outfit uit de kast trekken. En wanneer Ronaldo zelf te zien is met zijn eigen onderbroeken aan, dan zijn er vele fans die dezelfde willen dragen. Dit is natuurlijk één van de redenen waarom zijn kledinglijnen zo razend populair zijn.

Nieuwe collectie

Daarom posseerde de Portugees voor zijn nieuwe collectie weer zelf in zijn eigen onderbroeken. De foto’s zijn spraakmakend en hij laat graag zien waar hij zo hard voor traint. Wij hebben de foto’s voor je op een rij gezet. Kijk en oordeel zelf.

Shop The Look

Shop de CR7 onderbroeken bij onze Shop The Look! Klik op de afbeeldingen voor meer!

cr7-onderbroek-ronaldo-cristiano cr7-onderbroek-cristiano-ronaldo

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,