Waarom Cristiano Ronaldo uitgerekend morgen gepresenteerd wordt bij Juventus

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo wordt sinds de uitschakeling van Portugal nog maar met één ding in verband gebracht; Een transfer naar Juventus. Real Madrid zou geen waardering uitspreken richting Ronaldo, doordat er lang wordt gewacht met het verlengen van het contract en daarnaast zou Real genoeg nemen met een veel minder bedrag dan de transferclausule van 1 miljard volgens het contract. Dat was reden genoeg voor Juventus om een poging te wagen en dat lijkt te lukken.

cristiano-ronaldo-juventus

Juventus

De deal kan mede door een vernieuwd sponsor contract met Fiat gefinancierd worden en dus staat niks meer in de weg om CR7 naar Turijn te halen. Er ligt een contract voor 3 seizoenen klaar in Turijn en dat is precies wat de 33-jarige Portugees wilt. Hij wil namelijk bewijzen aan de wereld en in het speciaal Real Madrid, dat hij nog fit genoeg is om nog paar actief te zijn op het hoogste niveau van de wereld.

FC Barcelona

7/7

Volgens goed geïnformeerde Spaanse en Italiaanse media wordt Ronaldo morgen gepresenteerd. Rugnummer 7 is door Juan Cuadrado al afgestaan en wat is dan mooie om de nieuwe nummer 7 van de Oude Dame te presenteren op 7/7. En dat is morgen. Dus voor alle Cristiano Ronaldo fans wordt het morgen de hele dag internet in de gaten houden, om niks te missen van de presentatie van Ronaldo. Wij zijn benieuwd!

Nike

Natuurlijk is het binnen halen van Ronaldo ook goed voor de shirt verkoop. Daarnaast heeft Nike er ook profijt van, omdat het Amerikaanse sportmerk natuurlijk kledingsponsor is van Juventus. Nike lanceerde onlangs nog een speciale Mercurial Superfly CR7 Chapter 6 “Edição Especial” voor CR7. Lees hier alles over deze gruwelijke voetbalschoen!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,

cristiano-ronaldo-juventus

cristiano-ronaldo-juventus

cristiano-ronaldo-juventus

Delen: