De 3 beste voetbalschoenen voor het nieuwe seizoen

3 beste voetbalschoenen voor het nieuwe seizoen

Het seizoen gaat eindelijk weer beginnen en daar horen natuurlijk een paar nieuwe voetbalschoenen bij. De sportmerken zijn sinds het WK al bezig met de lancering van de nieuwste collecties en we hebben dan ook heel vee moois al voorbij zien komen. Zoveel zelfs, dat wij de 3 beste voetbalschoenen voor het nieuwe seizoen, voor jouw hebben geselecteerd!

Puma Future 2.1 “Uprising Pack”

Niemand minder dan wereldkampioen Antoinne Grieznmann, Marco Reus en oud Twente speler Marko Arnautovic zullen aankomend seizoen spelen op de Puma Future 2.1. De tweede generatie Future-voetbalschoenen bevatten de NETFIT-technologie, wat voor de ultieme pasvorm zorgt bij spelers. Voor de rest bevat de oranje Future 2.1 Uprising Pack voetbalschoen de nieuwste technologieën, die moeten zorgen voor het perfecte balgevoel bij zowel dribbelen als bij passing en schieten. Klik hier voor het complete “Uprising Pack”!

1-puma-uprising-pack-future

Adidas Predator 18+ “Team Mode”

Eindelijk is dier er weer! De Adidas Predator in de old-skool rood-wit-zwart kleuren combinatie! Velen onder ons zullen direct warme gevoelens krijgen. De Predator 18+ “Team Mode” mist alleen de bekende flap. Er is voor gekozen om deze flap bij de Predator 18+ weg te laten en hierdoor wordt het een klassieke schoen, gegoten in een modern jasje. Het is dus de nostalgische voetbalschoen, maar dan met de nieuwste innovaties en de laatste technologieën. Geniaal toch! Lees hier alles over de Adidas Predator 18+ “Team Mode”.

3-adidas-predator-18-team-mode

Nike PhantomVSN

De PhantomVSN is het nieuwste juweeltje van Nike. Dit nieuwste model is de opvolger van de Magista, maar is voorzien van de nieuwste technieken, innovaties en pasvorm van het Amerikaanse sportmerk. Eén ding is zeker: De schoen ziet er fantastisch uit en is volgens Nike zelf het beste model wat er op dit moment op de markt is. Lees hier welke technieken en innovaties de Nike Phantom VSN allemaal bevat en ontdek de verschillende kleuren!

55-nike-phantomvsn-raised-on-concrete

Voetbalshop

Ben je nog opzoek naar nieuwe voetbalschoenen en wil je naast onze “3 beste voetbalschoenen voor het nieuwe seizoen”, ook alle andere nieuwe modellen eerst checken? Klik dan hier en ontdek de nieuwste modellen voetbalschoenen van dit moment!


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , , ,