De 3 vetste voetbalshirts die afgelopen week zijn gelanceerd

De 3 vetste voetbalshirts

Het seizoen gaat dan eindelijk echt bijna beginnen en bij een nieuw seizoen horen natuurlijk nieuwe voetbalshirts. De afgelopen weken hebben de sportmerken dan ook alle shirts van de verschillende clubs gelanceerd. Er zitten weer een aantal juweeltjes tussen en zelfs afgelopen week werden nog een paar gruwelijke shirts gelanceerd. Daarom hebben wij voor jou de 3 vetste voetbalshirts die afgelopen week gelanceerd zijn.

AC Milan 18/19 3de shirt

Puma lanceerde deze week onder andere het AC Milan 18/19 3de shirt. Puma heeft er een modern zwart shirt ontworpen, waarbij de mouwen een rood-zwart patroon hebben. Zoals gezegd is het een modern shirt, waarbij de combinatie tussen streetwear en voetbal weer is opgezocht. Het rood-zwarte shirt, de kleurencombinatie die al sinds 1936 gebruikt wordt door AC Milan, kent ook een vet detail. In de achterzijde van de nek is namelijk “Diavolo Rossonero”afgebeeld. De rood en zwarte duivel is natuurlijk het symbool voor Milan. Voor de rest zal het broekje dezelfde kleur krijgen als de mouwen en de kousen zullen gewoon zwart zijn en daarmee weet Puma heeft Puma een heel vet tenue gelanceerd! Lees hier alles over het nieuwe 3de tenue van AC Milan!

ac-milan-puma-3rd-18-19-3rd-shirt

Arsenal 18/19 3de shirt

Naast het 3de shirt van Milan, lanceerde Puma ook het Arsenal 18/19 3de shirt. Het Arsenal 18/19 3de shirt is een opvallende verschijning. Het 3de shirt dat het laatste deel is van het verhaal “Beat of the City”, is geïnspireerd op de passie van de fans voor de club. De ‘W’ op het shirt vertegenwoordigt de beroemde WM-formatie, die geïntroduceerd werd in de jaren 1930 door Herbert Chapman. Herbert Chapman is een oud-Arsenal manager die de 1-3-2-2-3 formatie introduceerde in het voetbal, welke dus de WM-formatie werd genoemd. Vandaar dat de ‘M’ op het uitshirt is afgebeeld, zodat de shirts samen weer zorgen voor de welbekende WM-formatie. Een prachtig detail dus, met een stukje clubgeschiedenis. Lees hier alles over het nieuwe 3de tenue van Arsenal!

1-arsenal-third-shirt-18-19

FC Barcelona

PSG 18/19 uitshirt

Misschien wel het mooiste shirt dat afgelopen periode gelanceerd is, is het PSG 18/19 uitshirt. Het uitshirt zit bordevol details en afgelopen week werd ook nog eens bekend dat de bedrukking een heel vet detail bevat. Lees hier welk detail dat is! Voor de rest heeft het shirt crème kleurige shirt gouden details en een patron en kleur van kleine steentjes. Dit patroon dat onder andere op de borst van het shirt te zien is, verwijst naar beroemde monumenten uit de stad Parijs en dan met name de Arc de Triomphe. Fantastisch gedaan door het Amerikaanse sportmerk. In de nek heeft het shirt een zogeheten fleur-de-lis, die verwijst naar het Gallische verleden en moet zorgen voor passie en trots. En tot slot kent de graag de laatste detail van het shirt. Het is wederom een knipoog naar de Franse mode, en dit wordt uitgebeeld door een stijlvolle v-hals die dicht zit met één knoopje. Al met al gewoon een heel dik shirt! Lees hier alles over het nieuwe PSG 18/19 uitshirt!

1-psg-away-18-19-shirt

Pre Order

Wil jij het nieuwe shirt van jouw favoriete voetbalclub? Bezoek dan hier Voetbalshop. Voetbalshop heeft alle nieuwe voetbalshirts en tenues als één van de eerste in Nederland in haar collectie. Je kan ze zelfs al pre-orderen! Klik dus hier voor jouw favoriete shirt!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , , , ,