De Clan de Banlieue X Robey collectie

Ajax uitshirt 2015/16

Clan de Banlieue

Inmiddels heb je vast wel van het merk gehoord, Clan de Banlieue. Het streetwear merk is op dit moment razend populair en dan ook overal te zien. Het streetwear merk, dat naam maakt met haar stoere collecties en dan vooral de tracksuits en football shirts, zijn populair onder de Nederlandse profvoetballers. Daarmee speelt Clan de Banlieue perfect in op de modetrend betreft de voetbalshirts. Voor de nieuwe collectie is er wederom samengewerkt met een sportmerk en dit keer met het Rotterdamse Robey. Het zal je dan ook niet verbazen dat de Clan de Banlieue X Robey collectie een Rotterdams tintje heeft!

clan de banlieue x robey

Clan de Banlieue X Robey

De collectie is stoer en perfect voor de streetwear outfit van nu. De producten zijn uniek stralen de identiteit van het merk perfect uit. Op de kleding is de naam of het embleem van het merk afgebeeld in combinatie met een karakteristiek beeld van de stad Rotterdam. Het zal je dan ook niet verbazen dat profvoetballers die onder contract staan bij één van de Rotterdamse clubs, vooral gezien worden in de Clan de Banlieue X Robey kleding.

clan de banlieue x robey collectie

Clan de Banlieue shirts

De Clan de Banlieue Shirts zijn stijlvolle shirts door de opstaande V-kraag, de semi slim-fit pasvorm en een onderscheidende langere achterkant. De voorkant van het shirt is voorzien van de skyline van Rotterdam en Clan de Banlieu opdruk. In de kraag is de tekst “Liberte, Egalite, Fraternite” geborduurd. Dit staat voor Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap. Het motto van Frankrijk en Haïti.

Clan de Banlieue jacket

Het Clan de Banlieue Presentation Jacket is gemaakt van woven stretch materiaal. De voorkant is voorzien van de Rotterdamse skyline door middel van Cut & Sew techniek. In de kraag is de tekst “Liberte, Egalite, Fraternite” geborduurd. Dit staat voor Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap. Het motto van Frankrijk en Haïti.

Clan de Banlieue tracksuit

Het Clan de Banlieue Tracksuit is een stijlvol trainingspak waarmee jij je zal onderscheiden op de straat en de pleintjes. De sweater houdt warmte vast en geeft je een comfortabele extra laag. De Sweater heeft een opstaande kraag, iets langere achterkant en is voorzien van Robey branding op de mouwen inclusief Clan de Banlieue logo en opdruk op de voorkant. In de kraag is de tekst “Liberte, Egalite, Fraternite” geborduurd. Dit staat voor Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap. Het motto van Frankrijk en Haïti. De broek is ook voorzien van Clan de Banlieue logo en Robey branding.

Robey

Ben je benieuwd naar de complete Clan de Banlieue X Robey collectie? Klik dan hier en check de gehele collectie op de officiële Robey site!

Clan de Banlieue

Ben je benieuwd naar de eerdere collecties van het streetwear merk? Ook daar schreven wij namelijk over. Check hier de Clan de Banlieue X Nike collectie.


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,