De Jordan X PSG voetbalschoenen van Nike

Ajax uitshirt 2015/16

Jordan X PSG

Het was lang wachten maar eindelijk is het zover: De lancering van de Jordan X PSG collectie. En de collectie heeft de verwachtingen waar gemaakt, want zowel de lifestyle kleding, de trianings kleding, maar ook de voetbalshirts-en voetbalschoenen hebben de verwachtingen overtroffen. Eerder schreven wij al over de gehele collectie en dit keer is het de beurt aan de Mercurial en PhantomVSN Jordan X PSG voetbalschoenen van Nike. Beide exemplaren zijn volgens ons nu al genomineerd voor de vetste voetbalschoenen van 2018!

Jordan X PSG voetbalschoenen van Nike

Spelers van PSG zullen dit seizoen niet alleen twee prachtige Jordan voetbalshirts dragen tijdens de Champions League, maar verschillende spelers zullen ook de voetbalschoenen uit de Jordan X PSG collectie dragen. Het gaat om de Mercurial en de PhantomVSN die beide in een Jordan variant zijn gelanceerd.

Jordan X PSG Nike PhantomVSN

Jordan X PSG voetbalschoenen van NIke

Jordan X PSG voetbalschoenen van NIke

Beide schoenen zijn opvallen zwart met rode details. Op de hak van beide schoenen is het Jordan embleem te zien, van een dunkende Michael Jordan. De chromen zoolplaten van de schoenen zijn roodkleurig en daardoor hebben de schoenen de welbekende kleuren die altijd centraal staan bij de Jordan collecties.

Jordan X PSG Nike Mercurial

nike-jordan-psg-boots-img6

Ajax uitshirt 2015/16

Jordan X PSG voetbalschoenen van NIke

De Jordan X PSG voetbalschoenen van NIke zullen worden gedragen door onder andere Kylian Mbappé en andere spelers van PSG, wanneer de Franse kapioen voor het eerst zal aantreden in de Champions League tegen Liverpool, later deze maand.

Jordan X PSG

De volledige Jordan X PSG collectie bevat ook wedstrijdshirts waarmee wordt gespeeld in de Champions League, Lifestyle kleding en trainings kleding! Uiteraard schreven wij ook over de complete collectie. Klik hier voor de gehele Jordan X PSG collectie!

Voetbalshop

De online voetbalspeciaalzaak van Nederland, Voetbalshop is één van de weinige in Nederland waar je nu al de Jordan X PSG Mercurial en PhantomVSN kan pre-orderen. Klik hier en reserveer alvast jouw paar!


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , , ,