De reden waarom sommige spelers geen tattoos hebben in FIFA 19

FC Barcelona

FIFA 19

Het is eindelijk zo ver. FIFA 19 is uit en dat betekent weer urenlang game met jouw favoriete club en spelers. Natuurlijk wil je dat alles zo realistisch mogelijk is en dus moeten de spelers er precies zo uit zien als in het echt. Helaas is dat alleen niet altijd het geval. Het is natuurlijk algemeen bekend dat voetballers gek zijn op tattoos en zelfs 1 op de 4 voetballer heeft er één, maar dat geldt niet in FIFA 19. De reden erachter is nogal opvallend.

Auteursrechten

EA Sports past heel erg op met de tattoos van de profvoetballers. Dit kan namelijk voor problemen zorgen. De tattoos zijn namelijk ontworpen en gezet door een artiest en hierdoor heeft deze artiest ook de auteursrechten van de tattoo. Wanner EA Sports dan klakkeloos alle tattoos overneemt in haar games, dan kan dat tot hoge boetes leiden. EA heeft daarom toestemming nodig van de speler en de artiest, voordat de tattoos ook te zien zijn in het videospel. Hierdoor hebben de spelers die toestemming hebben geven hun eigen tattoos, maar een speler als Icardi, die van top tot teen eronder zit en geen toestemming heeft gegeven, is dus blanco.

icardi-tattoos-fifa19

Nederlands elftal

Officiële trailer FIFA 19

Van de week werd nog de officiële trailer van FIFA 19 gelanceerd. Heb je deze nog niet gezien? Klik dan hier voor deze heerlijke trailer!

FIFA 19

Als voetballiefhebber wil jij natuurlijk zo snel mogelijk de nieuwste voetbalgame spelen. Dat kan. Wanneer je FIFA 19 hier pre ordered, dan speel jij misschien vanavond al de nieuwste FIFA! Wacht niet en klik hier om de game voor jouw favoriete console te bestellen!


Webshop

No Products Found

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged , ,