Dybala draagt een nieuwe Adidas voetbalschoen in de Champions League

Ajax uitshirt 2015/16

Dybala

Voetballers zijn vandaag de dag niet alleen maar speler, maar voor hun kledingsponsors ook marketingmachines. Spelers worden ingezet voor verschillende doeleinden. Eén daarvan is het promoten van de nieuwste voetbalschoenen en wat werkt er nou beter dan een hype te creëren omtrent een schoen voordat deze officieel gelanceerd is. Dat moet Adidas ook gedacht hebben, want gister speelde Paulo Dybala op een nieuwe Adidas voetbalschoen, die nog geen eens gelanceerd is.

adidas voetbalschoenen dybala

Nieuwe Adidas voetbalschoen

De Adidas black-out voetbalschoen die Dybala droeg is de opvolger van de Adidas COPA 19 schoen en wordt een mix tussen de klassieke Copa Mundial en de COPA 19. Om het jaar 2018 in stijl af te sluiten, heeft Adidas de meest geïnnoveerde schoen bewaard voor het laatst. Met de herintroductie van één van de meest iconische Adidas modellen gaat dat zeker lukken en niemand minder Paulo Dybala wordt het gezicht van deze nieuwe Adidas voetbalschoen.

Marketing Truck

We kunnen nu al bevestigen dat het Adidas gelukt is om een hype te creëren rondom de nog niet gelanceerde schoen. Heel de voetbalwereld sprak gisteravond en deze ochtend over de speciale kicksen die Dybala droeg tijdens het verloren Champions League duel tegen Manchester United. En nu begint natuurlijk het speculeren, want wanneer kunnen we de schoenen precies gaan verwachten en in welke kleuren wordt de schoen gelanceerd?

Adidas Cold Mode Pack

Onlangs lanceerde Adidas nog het Adidas Cold Mode Pack. De modellen uit deze collectie zijn voorzien van een speciale technologie, waardoor je geen kouden voeten krijgt. Daarnaast hebben de schoenen een heerlijk winters kleurtje gekregen. Klik hier en lees alles over het Adidas Cold Mode Pack.


Webshop

– What Players Wear – 

Delen:
Tagged ,